sek_kahve humeyradmn aynen, etkilemese bile sen bozuk süt döktüğünü biliyorsun.. bir sürü malzeme gitti ama yapıcak bir şey yok canım, kul hakkı olmasın da
humeyradmn mstfakbratalha evet süt krema pasta malzemeleri hepsini geçtim emek birde en çok yandığım şimdiye kadar yaptığım en iyi kek olmuştu 😒
humeyradmn arslanbebek18 normal süt kokuyordu ondan döktüm sonra kuşkulandım acaba bu son açtığım süt değil mi diye kaynattım çürüdü
Kuzularinanasi humeyradmn bnce yedirilmez o pasta.1 kasik bile bozuk sut karismis olsa butun pastayi bozar ki.
humeyradmn Kuzularinanasi eşim tadına baktı bir değişiklik yok dedi ama içim rahat etmez küçük çocuklarda yiyecek biri benim bebeğime yedirse dünyayı dar ederim o yüzden kimsenin hakkına giremem
marsiyen humeyradmn Geçmiş olsun kimseye rezil olmazsınız tatlı yok diye en fazla yarım kilo tatlı sipariş edersiniz. Gerçekten süt mideyi çok fena bozan bir şey. Allah korusun.
OptimusPrime humeyradmn Tadı değişir bence. Hem bozuk yani sizde biliyorsunuz,insanlar da güvenip elinizden yiyecek. Yeniden yapmanız en güzel olan olmuş. Elinize sağlık afiyetle yiyin. 🤍
Alfa_Mom humeyradmn kız adamları zehirlicen mi tadı güzel olsa dahi adı üstünde “Bozuk” yarın ki misafirin ben olmak istemezdim 😂
fizikcianne humeyradmn tarihi geçmiş süt ve süt ürünleri aşırı tehlikeli anında zehirliyor. Aman dikkat edin
humeyradmn fizikcianne teşekkür ederim ben hiç daha önce bozuk süt kullanmamıstm o nedenle bilmiyordum sağolun tecrübe oldu banada