Gamzeliff Yeni basladm kızlar ama gözüme batıyor neden olablr,birde suyunu nekdr sürede degstryrsnz.Ay tam lensin ortasmda siyah birşey var ugrastm cikaramadn yırtarım diye korktm ne uğraştırıcı ya🤣
Cileklipastam Gamzeliff batiyosa cikarip yeniden tak. lens suyuyla parmaginin yumusak kismiyla ovala lensi tırnağın değmeden. Suyunu her kullanimda degistir.
Heymissbon Gamzeliff ters takiyor da olabilirsiniz cok batiyorsa ters cevirip deneyin bir de.. ben 2 gunde bir degisiyorum
babydmrts Gamzeliff batma varsa göz kuruluğu olabilir, lensi çizmiş olabilirsiniz ya da gözünüze bir şey kaçınca da batma yapar, lensi tekrar çıkarıp suyla yıkayın geçer, göz kuruluğu varsa da damla kullanın o çok rahatlatır
ZeydsMom Gamzeliff suyunu deyis ve suyuna sal cikar toz falandirsa gecer. Belki yirtilmistir? Yirtik olursada batar. Bak bi ogle kalmasn ben bi kere tembellik yaptim onemsemedim batmanı korneamda yirtilma olmustu 😕. Hergun su degismeli. Birde cok uzun sure takincada kuruya biliyor tozlu havasiz ortamda bulununca.
Gamzeliff Cileklipastam canm tekrar tekrar.denedm birkaç keredir takıyorum ama yine batma sorununu yaşadım göz kuruluğu mu var bende.bilemedm
Gamzeliff Heymissbon ters mi takıyorum diyede geldi aklıma canm ama numaralı lens görebilir mıydım acaba ters tarafıyla,birde elime alınca direk şekil alıyor zaten ya
bebeimhosgeldin Gamzeliff ters tarafı takınca batma yanma yapar temizleyip parmak ucunuzla ışığa tutup bakın alttan bakınca 123 yazısı düzse sorun yok düz değilse diğer tarfı çevirip solüsyonla temizleyip bir daha deneyin
Gamzeliff ZeydsMom yok kuzum aynı zamanda gözlükte kullanıyorum ben lensi dışarda uzun isim olursa rahat olayım diye takıyorum zaten kuruluk yapiyormus evet ondan arada gözlükte kullanıyorum
Gamzeliff bebeimhosgeldin ay ilk defa duydum şuan bunu ters takmış olma ihtimalim cok yükseldi şuan😅Teşekkür ederm canm birdahakine ona bakicam
plajterligi Gamzeliff lensi avucunuza koyun üzerine lens suyu damlatın serçe parmağınızla ovalayarak temizleyin tekrar deneyin, olmazsa ters çevirin aynı işlemi yapın tekrar deneyin. Yeni kullanıyorsunuz takarken tek seferde takamıyorsanız kirpiğinizden bile toz kapıp batma yaratabilir bundan dolayı her takma denemesinde tekrar temizleyin lensinizi
Gamzeliff plajterligi teşekkür ederm canm az önce öyle yaptm gitti leke 🥰Yeni basladm bakalm inşallah memnun kalrm ya yoksa çok rahat😊
Gamzeliff OncedenGurme ya bende doktora dedm canm ama numaram büyümüş son iki yılda yukselmemesi gerekti dedi numaramda az degl 4olmus sen devlette mi cizdirdin
bebeimhosgeldin OncedenGurme İyileşme süreciniz nasıldı ne kadar sürede normal görüşe döndünüz birde ne kadara oldunuz ben Pendikte fiyat aldım venividi 24. Bin demişti Bebeğim yaşına girer girmez çizdirmek istiyorum
Qunqnir OncedenGurme ben de valla 1 ay oldu 10 yıl kadar lens kullanmıştım. Görmek ne güzelmiş ya rabbim😁
cokkasmabeabi Gamzeliff ben ters takınca gözüm izin vermiyor direkt sulanıyor açamıyorum bile. Lensle uyumamaya özen gösterin o zaman göz iltihap kapıyor direkt. Suyunu da her takmada değiştiririm. Lenslerim aylık ama fiyatlardan dolayı hiç olana dek kullanıyorum 😬