aden0707 Merhaba sevgili anneler iki aylığız bir kaka sorunumuz oldu peş peşe 3-4 kez kaka yaptı ve bunun sonunda pişik oluşumu başladı altını sık sık alıyorum tek kullanımlık pamuk kullanıyorum ve ardından bebek yağı sürüyorum kuruyana kadarda altını açık bırakıyorum ama buna rağmen pişik sorunumuz bir türlü geçmedi krem neden kullanmıyorsunuz diyeceksiniz niwea baby pişik kremi kullandım ama bana dokusu çok kalın geldi Sizler hangi kremi kullanıyorsunuz
ipek3435 aden0707 sarı kantaron yağını deneyebilirsiniz. Bebeğim de ilerlemiş pişik durumu vardı sarı kantaron iki günde etki etti bize
cancon aden0707 bizde de aynı problem olmuştu, pişik kremleri fayda etmedi ve iki hafta sürdü en sonunda dr fito krem önerdi. 2 günde geçti. Şimdi normal pişik kremini önleyici olarak kullanıyorum ama Pişik olursa direkt fito krem.
Ozlem1901 aden0707 muhtemelen mantara bağlı pisliktir doktorumuz bana marka pişik kremlerinden se Troy’s mantar ve mavi hametan krem yazdı 2 güne geçti bende sizin gibi sürekli yıkadım altını açık beklettim ama sonuç alamadım bezde moldings kullanıyorum ıslak mendilde sleepy
muhammedbugraninannesi Ben başından beri hep mustelanın pişik kremini kullandım gayet başarılı bebek bezi olarakta genel olarak sleepy kullandım iki kere bulunduğumuz yerlerde sleepy bulmayınca bimin bi markası vardı adını hatırlayamadım bi onu bide yeni bayb turco kullanmaya başadım bi sıkıntı yaşamadım bebek pamuğunu ıslatıp altını öyle siliyorum ben sonrada kuru pamukla kurulayıp kremini sürüp kapatıyorum ilk zamanlar pişik az oluyordu şimdi hiç olmuyor çok şükür pamuk yoksa bebekler için olan ıslak mendilleri suda yıkayıp öyle kullanın
aden0707 muhammedbugraninannesi doğduğu zamandan beri Molfix kullandık hiç pişik yapmadı şuan 2.ayini tamamladı aynı markada
yilan ipek3435 sarı kantaronu ne sıklıkla kullandınız nasıl kullandınız bizim de ilerlemiş pişik mantar sorunumuz var :(
muhammedbugraninannesi Uzun süre çişli bezde durdurmayın kremlerinide sürün baktınız geçmedi farklı bi markaya geçin onu deneyin
aden0707 muhammedbugraninannesi 2 saatte bir değiştiriyorum buna gece uykularıda dahil niwea baby krem vardı dokusu çok kalın olduğu için kestim acaba diye
sezen_doruk Benim bebeğimde de aynı sorun… Bi haftadır ishal ve bayaa kızarık poposu… Çok kötü pişik olmuş.. Sudocrem,, hametan kullandım işe yaramadı.. Bez markasını değiştirdim bakalım ne olacak 😕
Ilkheycan23 sezen_doruk 4 gün geçmeyen ishali oldu bebemin buna bağlı olarak da pişik oldu ama ne pişik bildiğin açıklara oldu poposu kanıyordu fito krem kullandım hametan kullandım travazol kullandım çok fayda etmedi ama sarı kantaron yağı ve zeytinyağını dönüşümlü sürdüm ve her kakasinda poposunu yıkadım kuruladım sürdüm şükür toparladı tavsiye ederim
hilaln Sarı kantoron çok işe yarıyor özellikle pişik olduktan sonra sari kantaron ile birlikte pişik kremi kullanabilirsiniz