sscan40 alin12_ Belki o da yeşil kalır 🤭 Bziim de öyle 3 renk gri, yeşil, mavi ama mavilik biraz azaldı bilmiyorum artık ne olur 🤭
anne_yiz sscan40 bizimde böyleydi canım sonra yeşil gibi oldu şimdide kahverengi 😊 sizin inşallah daha açılır 😊
alin12_ sscan40 aslında az cok belli ediyor kendini 🙈ilk kızım 11 yasında gözleri masmavi, o aylarda böyle gri gibş değildi. Resmen boncuk mavisiydi. Hiç değişmedi tonu. Tabi masmavi olup değişen bebeklerde oluyor. Simdi ikinci kızımda sizin kızınıs gibi. Maviye dönmez , ela veya yeşil arası ya da gri tonlarında bi göz rengi olabilir.😍 Acık kahverengi de olabilir. Ama acık gri iken büyüdükçe masmavi olma olasılıgı düşüktür
sscan40 alin12_ Haklısınız benim aile komple mavi gözlü anne baba kardeşlerim hatta yeğenim bile o yüzden mavi gözü bilirim. Benimkini de o kadar mavi bekliyordum ki 😂😂 O yüzden bu göz rengini merak ettim 🤭
ppzeynep 123491_ Benim kızımın gözleri sekiz aylıkken maviydi. Şu an 20 aylık ve ela olduğu bile çok zor belli oluyor.
Qunqnir Kahverengiye dönecek gibi duruyor. bi de nolur kızmayın ama annelerin çocuklarının bir şeyinden bahsederken miz şeklinde bahsetmesi bana çok absürt geliyor hani gözümüz rengimiz filan :) bebişlerimiz ayrı birer birey bence 🌸
sscan40 Qunqnir Yok niye kızayım sizin düşünceniz bu ☺️ Bence de ayrı birey ama henüz bebişken bizimle birlikte anılması hoşumuza gidiyor sanırım. Ben de normalde hiç öyle konuşmam. Bu rastlamış resmen demek ki otomatik yükleniyor bu cümleler 😂
likeli sscan40 [https://mutluresim.com/images/2024/04/01/zLK5Ki.jpg] guneste boyle golgede bayagi gri gozukuyor
Eneshtc sscan40 Kuzenimin de böyleydi lacivert gibi gri gibi şimdi masmavi gözleri var ama kaçıncı ayda tamamen maviye dönmüştü hatırlamıyorum
koalaekin sscan40 flu gri gibi. Mavi olmaz, yeşil olması için de önce mavi olması sonra maviden yeşile dönmesi gerekiyor (göz rengi ile ilgili araştırmalarım böyle diyor😂) muhtemelen ela ya da açık kahve olur.
sscan40 koalaekin Yok maviydi zaten. Baya ilk zamanlar lacivert sonra biraz daha yeşile çalan bir mavi oldu sonra böyle