sophiegermain sema2017 Allahim temiz ve guzel sonuclar nasip etsin, sifa versin. 5.aydan once kusmasi yok muydu peki?
A2B4 sema2017 anne karnında bnmde iki taraflı lateral ventrukullerde vardi 4 aylıkken ultrasonla bktilar normaldi….bazen doğum sonrası geciyor bazemde anne karnından sonra ortaya çıkıyor rabbim şafi ismiyle şifa versin canım🙏🧿😪
Melekce sema2017 benim bebeğimde kusuyor bir endişe ettim ya Allah’ım korusun kötü düşünmeyin iyi şeyler düşünün iyi olsun şafi ismiyle şifalar versin rabbim içinizi feraha çıkarsın benim kızımda her mama sonrası gaz çıkartırken bir kisminj kusuyor hiç bu yönü ile düşünmedim ya 😔
Gokturkanne sema2017 hiç korkmayın tertemiz çıkar inşallah. Rabbim tez zamanda şifasını versin,çok güzel günlerini görüp hiç yaşanmamışa dönsün🌺
ekc sema2017 Nasıl fazla kusuyordu canım? Mesela örnek verir misin? Benim bebeğiminde beyninde sıvı fazlası var hidrosefali demek için takip gerekiyor dediler. Erken doğdu ve şuanda 2,5 aylık ama düzeltilmiş 1 -1,5aylık sayılır.
sema2017 ekc bebeğim 5.ayına girdiğinde kusmaları başladı doktora götürdük viral enfeksiyon deyip yatırdılar tabi o süreçte hem ishal hem de kusma oldu bebeğimde 5 gün hastanede yatıp tekrar taburcu edildik fakat birkaç gün sonra yine kusmalar başladı fışkırır durumdaydı kusmaları başka bir doktora götürdük oda besin alerjisi deyip başka mama bebeğim o mamayı yemedi hiçbir şekilde kusuyordu en son tekrar doktora götürdük beyin filmi çekildi ve Hidrosefali tanısı kondu birde şüpheli bir kitle görülmüş şimdi tekrar detaylı emara girecez bakalım ne olacak lütfen dua eder misiniz