sema2017 Arkadaşlar bebeğim 6 aylık çok kusma sebebiyle doktora gittik ve bebeğimin beyninde Hidrosefali ve kitle varmış şuan detaylı emare girecek tekrar çaresizce bekliyoruz bizde bunu yaşayan oldu mu aranızda Rabbim kimseye yaşatmasın tabi ki
Yigit_Yagiz_Moms sema2017 çok geçmiş olsun. Anne karnındayken belli olan bişey aslında, hiç mi belirti olmamış detaylınultrasonda? benim bebeğimde çok kusuyor korktum şimdi. Doktora götüreyim en kısa zamanda.
A2B4 sema2017 anne karnında bnmde iki taraflı lateral ventrukullerde vardi 4 aylıkken ultrasonla bktilar normaldi….bazen doğum sonrası geciyor bazemde anne karnından sonra ortaya çıkıyor rabbim şafi ismiyle şifa versin canım🙏🧿😪
Melekce sema2017 benim bebeğimde kusuyor bir endişe ettim ya Allah’ım korusun kötü düşünmeyin iyi şeyler düşünün iyi olsun şafi ismiyle şifalar versin rabbim içinizi feraha çıkarsın benim kızımda her mama sonrası gaz çıkartırken bir kisminj kusuyor hiç bu yönü ile düşünmedim ya 😔
sema2017 Yigit_Yagiz_Moms hayır hiç belli olmadı ama korkutmayın kendinizi belki sizin bebekte alerjik birşey de olabilir benim bebeğim 5.ayına girdiğinde kusmaları oldu ve daha sonra yoğunlaştı sizde doktora gösterin tabi ki
sophiegermain sema2017 Allahim temiz ve guzel sonuclar nasip etsin, sifa versin. 5.aydan once kusmasi yok muydu peki?
Gokturkanne sema2017 hiç korkmayın tertemiz çıkar inşallah. Rabbim tez zamanda şifasını versin,çok güzel günlerini görüp hiç yaşanmamışa dönsün🌺