sek_kahve Gryffindor sildim yorumumu yanlış yönlendirmemek için.. gördüm o yorumu, yüzyüze olsak saldıracağım bir yorumdu
Gryffindor sek_kahve Haberi düzenleseler işler böyle sarpa sarmayacaktı. Bebeği yazmak bu kadar zor mu ya. Umarım akrabalara falan bulaşmazlar. Durulsa daha mı iyi olur bilemedim yanlış bir şey yaşanmasın.
Menessasmom biimiyomyardimet aynen bende öyle düşünüyorum çünkü burdada biyük bi kitle var şuan bu durum kadın dayanışması sosyal medya gücü vs diye düşünmez ece ve aşlesinden bilirler. Herşeyide yapabilecek insanlar Allah korusun fayda yerine zarar sağlamayalım
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU tamamdedimyaa kız bunlara bir şey anlatamazsın sen. Bunlar at gözlüğü takmışlar onu çıkarmayınca göremezler. Ya sebep ne olursa olsun 4 aylık bi can bunu haketmedi minicik ya 4 aylık daha süt kuzusu düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum
tamamdedimyaa YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU o zaten beni yiyip bitiriyor. Bebek ya bebek. Koruman gerekirken canını almak nedir ya? Allahım sorsun hesabını.
pivpivpivahmedmuhsin tamamdedimyaa Allah ıslah etsin hepsini. Bu kadar kolay olmamalı ya. Günahtır. İnşaAllah Ece bu olanları duyduğunda buradakilere kızmaz. İnşaAllah onu üzecek kızdıracak bir şey yapılmıyordur.
tamamdedimyaa pivpivpivahmedmuhsin ya bilmiyorum ama diyebilir benim hayatım benim sorunum size ne. Ve bunu demekte çok haklı. Evet savunulması güzeldi ama ileri gidildi biraz. Ben yapılan yorumları hep okudum ama erkek tarafı sorunlu gözüküyor. En çokta kadınları.
nescafebagimlisi Gryffindor Bende korkuyorum baksanıza her yorumda alenen ecenin sülalesi falan yapıyor sanıyorlar galiba tehdit ediyorlar birde kıza bişey yaparsalar 😥
Uykusuz-annee Menessasmom evet hepsi aynı b.k zaten kendilerini aklamak için böyle paylaşıyorlar ya iç yüzünü bilmiyorsunuz vs. Başka neden olucak 4 aylık bebeğin ölmesini normallestirmeye çalışıyorlar 🤦♀️
Anatotales biimiyomyardimet yorum yaparken aileye belirtenler oldu şimdi kıza iftira atıp insanlara durumu bildirmiş dersiniz kızın sağlık durumunu bilmiyoruz ona da bişey yapmayın falan diye aile bireylerinden muhalefet olanlara yazanlar oldu. Hatta bilmediğiniz platformlarda yayıldı haber haberiniz yok sallıyorsunuz falan denildi
Anatotales mrymkrm amcası oluyor galiba annenin durumu iyi taburcu oldu yazmış kızdan haberleri var belliki irtibat olmuş herhalde. Bitanesi gaayet iyi falan yazmış imalı. Huzurları kaçtı ya tedirgin oldular ya o bile yeter
1sirinannesi Gerçekten savunanlar o kadar kötü insanlar ki, nasıl olur da rahmet okurlar ya, o 4 aylık bebeğin ahı hiç birinin yakasını bırakmasın inşallah, YAZIK ÇOK YAZIK!
Marpo Eailesi4 sözde Müslüman ülke. Bu mübarek günlerde bile ne kadar kolay iftira atıyorlar. Gördüğümden beri uyuyamıyorum. Allah anneye sabırlar versin inşallah. Güzel yavrum benim zaten melekti melek oldu. İnşallah işin içinde kv eş ailesi doldurması yoktur.
Eailesi4 Marpo ne var bilmiyorum ama ceren bunları görüp inşAllah üzülmez diye düşünüyorum olaylar herşey çok karıştı ve gerçekten pislik insanlar hepimiz görmüş olduk