zeynepzezee Deletedmom104 adam ölmez inşaAllah da çeker cezasını.. hapisten ziyade vicdan azabı ona en büyük eziyeti edecektir
_Goktugunannesi__ zeynepzezee Sürüm sürüm sürünsün aldığı her nefeste attığı her adımda evladını nasıl katlettiği gelsin gözünün önüne
alpikooo Cicektebenimcicekligunlerde bebeğim 1 hafta yoğun bakımda yattı ömrümden ömür gitti o anneyi düşünemiyorum herhalde aklımı kaybetmiştir şuan kucağımda ama psikolojim hala bozuk bir şey olucak korkusuna yanımdan ayırmıyorum Allah sabırlar versin
aura_meselesi_bu_sekerim Tatlican aminn çok amin Allahım evlat acısıyla sınamasın kimseyi Dayanma gücü versin o annemize ☹️
zeynepzezee _Goktugunannesi__ amin canım amin inşallah ölmemiştir de inşallah hapiste vicdan azabından ölmek için yalvarır
Nurxxx kızlar yapmayın artik önceki postları bari cevaplamayin görürse sürekli acısı tazelemekten başka bi işe yaramayacak
aura_meselesi_bu_sekerim Nurxxx İns bu form a daha hiç girmez ☹️🙏. Yoksa hayat onun için kat kat zor olur daha da kötü olur Bebeğimizin herseyini burda yazıyoruz çiziyoruz çok zor
aura_meselesi_bu_sekerim KaynanaYiyen anne ifade verebilecek duruma gelmiş Baba yaşam destek cihazında yoğun bakımda durumu aynıymış Ama anneye haber verildi mi verilmedi mi ifade alındı mı daha bilmiyorum cnm
Laydaren aura_meselesi_bu_sekerim Baba yaşam destek cihazında Şuna baba demeyelim lütfen ya, baba dışında her sıfatı hakediyor. Gebersin pislik herif.
melegininannesi38 _Goktugunannesi__ bebegimi kaynanama emanet edjyordum bu haberi gördüm ya değil kaynanam kimseye emanet etmem gözümün önünden bile ayirmam bunu yapan bi baba ise kaynana kayın peder kimdir ki ya baba baba diyecek bisey yok gerçekten sözün bittiği yer bidaha mi asla asla ben babasına güvenmeyecek isem kime guvenebilirum ya lanet olsun böyle babaya gerçekten lanet olsun babasına bile güvenmeyecek isek yaşamayalım ölelim bence bir laf vardır büyüklerimiz atalarımız boşuna dememiş bu devirde babaya bile güvenmeyeceksin diye biliyorlar ki söylüyorlar abi yoksa nie söylesinler ya acının tarifi yok labet olsun yaşattıklarını yaşamadan ölmesin bu acının dahada büyüğünü kendisi yaşasın o annenin göz yaşı hiç bir zman dinmeyecek ya kendisinin annesi de kahiri perişan olsun
_Goktugunannesi__ melegininannesi38 Kendimizden başka güvenecek kimsemiz yok rabbim anneye dayanma gücü versin bir anne için en kötü imtihan evlat acısı babaya da her nefes alışında katlettiği evladının kokusu burnunda tütsün
aura_meselesi_bu_sekerim Elfgrn tabi ki Hepimiz sabahtan beri telefon basındayiz ilk buraya girip yazıyorum ne duyarsam Diğer arkadslarda Bİ HABER ALIRLARSA YAZSINLAR LÜTFEN BURAYA ☹️🙏
Elfgrn aura_meselesi_bu_sekerim Çok teşekkür ederim sabahtan beri içimiz parçalandı. Konuştuğumuz biri olması kat be kat arttırdı bu acıyı iletişime geçen herkes haber ederse en azından takip eden annelerimiz haber edinmiş olur
Alya-Sena aura_meselesi_bu_sekerim g*tü yemeyen su isi yapmasin Allah askina cinnet gecirmisde bilmem ne olmus bahane bunlar bahane benm kuzenimin eside uzman daha bir kere kiza sesini yukselttigini duymadik. Yazik degilmi su kizcagaza 20 li yaslarda daha gencecik evladinin acisiyla yasayacak ömür boyu. Nasil yasayacak nasil nefes alacak. Allahim sabir ver mubarek aydayiz. Ceksinler su serefszn fisini bide yasatmayami calisiyorlar
melegininannesi38 _Goktugunannesi__ amin amin Allah anneye dayanma gücü versin ona da dediğin dediğin burnunda kpksuu tutsun