Babakaderimizbuymus NewMomm1 bebeğim allahım sana da sabır versin çok zor bir durum ya yediğim yemek boğazımda durdu resmen
NewMomm1 Babakaderimizbuymus aminn düşünmeden edemiyorum ya beynim durdu kafam bi dünya keşke ulaşabilsek keşke
sek_kahve Noname21 Ne oluyor ya Çünkü liyakat yok, bir şeyler yazardım da kendileri askermiş gibi savunanlardan dolayı yazmıyorum.
Noname21 sek_kahve ben yazdım aşağıya gerçekten çok vahim asker demek canımı koruyan malımı koruyan evladımı koruyan Başım sıkışşa imdat diyeceğim adam nasıl bu kadar rahat bu işler dönüyor bu rahatlık nerden
-_Esra_- sek_kahve yazın lütfen böyle bir durumda kalkıp sebepsiz yere günahsız canlara silah sıkan zihniyeti savunanları hepimiz linç edelim
Laydaren Okuduğum her yorum bıçak gibi saplandı, canımı yaktı. Daha bugün eşime böyle bir haber var nasıl olur diye anlattım, girdim ve buradan biri. Uzak gelmiyor burası bana ya, komşumun başına gelmiş gibi. Çok çok üzgünüm
aura_meselesi_bu_sekerim Noname21 eşime bile bi garip başladım akşamdan beri Adam paronayak oldu silahini kasaya kaldırıp yeter Artk dio bana ☹️
Noname21 aura_meselesi_bu_sekerim ya valla çok üzüldüm evlerden Irak düşmanımın başına vermesin kadını sarıp sarmalamak istedim Biİm akrabalardan çok asker var polisleri katmıyorum bilmiyorum ama benim çevremdeki ne kadar ipsiz sapsız bir işe yaramaz dedikleri okulda asla başarı göstermeyen ailesine sorun çıkaran tipler varsa hepsini Asker yaptılar çok tuhaf yani askerlik hissini ruhunda yaşayarak mesleğini yapan çok az asker var kuzenime falan çok söyledim ben sakın evlenipte başkasının çocuğunun canını yakma diye sorunlu çünkü Bu kadının kocası da belki sorunluydu önce asker oldu sonra evlendi kimse kadına demedi ki bu sorunlu diye
minikoglan aura_meselesi_bu_sekerim gerçekten benimde boğazıma bi yumruk oturdu evde silah var çocuk var eşime sürekli kaldır silahı diyip duruyorum Allahım korusun kimseye böyle bir şey yaşatmasın keşke eve getirmeseler silahı
aura_meselesi_bu_sekerim Kalbim_21 oyyy kıyamam nasıl düşüyor üstüne Bebeği yataktan yorgandan korumuş da Babasından korumak kimin aklına gelir ki
ceriio VII-Kleopatra sözleşmeli olanlar sözleşme yenilenirken saglik raporu alıyorlar 3 yılda 1 miydi neydi unuttum şuan eşim de sözleşme yenilerken hastaneden rapor alıyor psikiyatri göz vs dallardan
Denizkiziyiz VII-Kleopatra Silahlar üstlerine zimmetli yani mecbur eve getirmelei lazım Allah korusun çalinma kaybolma vs olsa kiminse çok sıkıntı olur. Eşimde eve gelince yatak odası dolabının üstüne koyuyor Allah korusun oğlumuz görmeden alır diye… bu haberden sonra eve silah girsin istemiyorum resmen
Kalbim_21 aura_meselesi_bu_sekerim Nerden bilecek garibim Allah yardımcısı olsun çok kötü Allah ım çok kötü Allah düşmanıma.bile yaşatmasın bu duyguyu
Doga_sever aura_meselesi_bu_sekerim bu uygulamadaki annemiymis yani,? 750 yorum var kacirdim. Ozetler misiniz nasil anlasildi
MonicaGellerCB NewMomm1 ben şu an öğrendim ve çok üzüldüm çok. Ne diyeceğimi bile bilemiyorum. Allah’ım Ceren’e sabır versin. 😔😔
Burkiyyy pivpivpivahmedmuhsin ayyyyy nasıl büyük bir acı . Benim de eşim askeri personel bu yaptığını asla savunmuyorum ama inan öyle mobing uygulanıyor ki adamlar eve gergin sinirli geliyor . Rabbim sen o gücü kuvveti kimseye verme o raddeye getirme 🤲🤲🤲🤲 Alllah kadına sabır versin inşallah. Kimse bilemez ne yaşadıklarını 🥹
pivpivpivahmedmuhsin Burkiyyy Ahh ahh benim de içim paramparça. Sabahtan beri kendime gelemedim. O kadar kötüyüm ki. Rabbim gönlünü ferahlatsın diyebiliyorum sadece. Sabır dilesem daha kötüsüyle sınanmasından korkuyorum. Keşke yakınımda olsa da sarılsam. Yalnız olmadığını hissettirebilsem. Sabahtan beri yorum yapıyordum. Belki o değildir diye. Kesinleşince daha fazla yazamadım. Elim gitmiyor. Sadece okuyabiliyorum. Belki bir gelişme olur diye bekliyorum sadece.
biimiyomyardimet Posttan çıkamıyorum.. ama birşeyde yazamıyorum boğazım düğüm düğüm söyleyecek hiçbir şey yok, çok üzgünüm 😞
aura_meselesi_bu_sekerim biimiyomyardimet bende telefona kitlendim bugün En azından ordan burdan yakını tanıdığı olanlar çıktı haber verdiler saolsunlar keşke hiç yaşanmasaydı ☹️😢
aura_meselesi_bu_sekerim Noname21 gerçekten öyle yani düşünsene gözümüzün nurunu evladımızı herseyden herkesten koruruz da Babasından korumak kimin aklına gelir ki ? Allahım kimsenin başına vermesin Hem hayat arkadaşı hem evladı Hem canı hem Canani yani içine seytan mı kaçıyo bunların inan anlamış değilim