ceriio aura_meselesi_bu_sekerim bu kadar çok detayı nasıl öğreniyorsun eşinin gruplarina falan mı yazılıyor ki
Turnaaaa Nobodyyy111 ah sormayın ben de diğer yorumları okurken böyle oldum 2 ay 13 günlük kızım var dibimden ayırmıyorum Allah yaşatmasın acısını😖
beyzadodo Birisi fotograf atacakti birine, buradaki hanim mi degil mi diye haber varmi acaba donus yaptilar mi cidden buradaki ece miymis
KaynanaYiyen beyzadodo evet buradaki ece. Ben sordum. Kendisi yunusun arkadaşı imiş konuştuğum hanım efendi. 😔
NewMomm1 aura_meselesi_bu_sekerim evlerine su bastığı için ceren kaynanasına tepkiliydi her gün gidiyorlar nasıl bilmiyorlar diyordu. Ben o konuyla alakalı belki tartışma çıkmış olabileceğini düşündüm ama tabi bilemeyiz. Aselim annesinden önce mi vuruldu ceren buna şahit oldu mu nasıl unutucak bunları bilmiyorum Allahım sen sabır ver
aura_meselesi_bu_sekerim NewMomm1 once annesi vurulmuş sonra bebek o şekilde ilerlemiş olay Mermi çıkış şekline göre olay yeri inceleme bu şekilde bilgi vermiş
aselparlaa NewMomm1 kızlar aldığım bilgiye göre adam cerene sıkacakmış ve bebeğe gelip öyle cerenin omzuna giriyor kurşun . 2 el ateş edilmiş biri bebeğe denk geliyor diğerini kendine sıkıyor .
mom-1 Çok üzgünüm anne hep bunlarla yasayacak cok acı cok. Kuzunun zaten mekanı cennet allahım dayanma gücü versin..
aselparlaa aura_meselesi_bu_sekerim evlerini su basmış bir arkadaş öyle yazmıştı. Ondan olabilir Samsun’da evleri. Oğlanın ailesinde orada bildiğim kadarıyla belki onlarla ilgili bir tartışma çıkmış olabilir mi bilmiyorum ki. Eşinide çok severmiş ya bakıyorum da hiç kötülememiş adam da hep yardımcıymış .eğer aileler yüzündense o insanlar bunun hesabını nasıl verir
aura_meselesi_bu_sekerim aselparlaa bende en çok buna şaşırdım ne olmuşsa dün iftar saati ve denildiği gibi bi anlık cinnet ile olmuş