Anatotales mrymkrm amcası oluyor galiba annenin durumu iyi taburcu oldu yazmış kızdan haberleri var belliki irtibat olmuş herhalde. Bitanesi gaayet iyi falan yazmış imalı. Huzurları kaçtı ya tedirgin oldular ya o bile yeter
tamamdedimyaa YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU o zaten beni yiyip bitiriyor. Bebek ya bebek. Koruman gerekirken canını almak nedir ya? Allahım sorsun hesabını.
1sirinannesi Gerçekten savunanlar o kadar kötü insanlar ki, nasıl olur da rahmet okurlar ya, o 4 aylık bebeğin ahı hiç birinin yakasını bırakmasın inşallah, YAZIK ÇOK YAZIK!
Marpo Eailesi4 sözde Müslüman ülke. Bu mübarek günlerde bile ne kadar kolay iftira atıyorlar. Gördüğümden beri uyuyamıyorum. Allah anneye sabırlar versin inşallah. Güzel yavrum benim zaten melekti melek oldu. İnşallah işin içinde kv eş ailesi doldurması yoktur.
Eailesi4 Marpo ne var bilmiyorum ama ceren bunları görüp inşAllah üzülmez diye düşünüyorum olaylar herşey çok karıştı ve gerçekten pislik insanlar hepimiz görmüş olduk
_xAzrax_ Kızlar sosyal medyadan yorum falan yaptık bizi de ecenin akrabaları falan sandılar ya bu köpekler eceye zarar vermesinler olayın gerçeğini yaydık diye
asrinhatasi _xAzrax_ ben de onu düşündüm bizi üstünkörü tehtit edebiliyorsa kıza neler yaparlar diye.
Menessasmom mrymkrm akraba değil ailesinin yaşadığı yerden tekirdağ kapaklıdan olduğumuzu düşündü bi akrabası öyle yazdı yani ailesininde başı ağrıyabilir bizim yüzümüzden bi suçları yokken
Anatotales mrymkrm tabi canım diğer yerel habelerde kapalı değil oraya da yazmış anneler. Sadece amcası olduğunu düşündüğüm biri vardı neden o zaman yazınca bi anne nerden bilelim insan eşine çocuğuna bunu neden yapar bilmiyoruz demiş. Kadın akrabalar aksini düşünse de belli ki onların da kafası karışık
pivpivpivahmedmuhsin Kızlar bence daha fazla ileri gitmeyin. Belki bu kadar duyulmasını istemeyebilir. Haberin doğrusunu söylemek ve bebeğin annenin de olduğunu belirtmek doğru olabilir ama haber kanallarına taşınması fazla olmadı mı? Haber kanalları magazine çevirebilir bu olayı ve saçma saçma şeylerle anlatabilir. Ece tehdit edilebilir. Ailesi yok kimsesi yok. Bence duralım daha ileriye gitmeyelim.
Umudumvar pivpivpivahmedmuhsin açıkçası bence amaçları bu bizi tehtih edip istedikleri gibi olayı ortpas etmek şuan geri durulması sabahdan beri o bebek için sesini duyuran tüm annelerin çabaları boşa çıkartır
Sevval2301 pivpivpivahmedmuhsin kesinlikle size katılıyorum asla bır yavrunun öldürülmesini hafif karsilayamayiz ama çok müdahale edildi hayatına kadının bence
nescafebagimlisi Gryffindor Bende korkuyorum baksanıza her yorumda alenen ecenin sülalesi falan yapıyor sanıyorlar galiba tehdit ediyorlar birde kıza bişey yaparsalar 😥
Mazikeen Saçma post kaldırıldı buda kaldırılırsa çok iyi olur bu nedir ya insanların bir hayatı var klavyeden herkes Kahraman kişilik haklarına saldırıdır bu
aura_meselesi_bu_sekerim Mazikeen neden benim post um siliniyor ? Biz burda bir grup hariç Aldığımı gelişmeleri merak ettiğimiz için birbirimize aktarıyoruz … Rahatsz oluyorsan post a girme
pivpivpivahmedmuhsin Umudumvar Yoo geri durmaktan bahsetmiyorum. Haber kanallarına magazin malzemesi vermemekten bahsediyorum. Normal şekilde haber yapacakları ne malum? Magazin işine çevirirlerse ne olacak?
aura_meselesi_bu_sekerim NaimeYilmaz Hanımlar post silinmeyecek. Silinmesi için etiket yapanları de kısa süreli askıya alıyoruz artık bilginiz olsun, gündüz uyarmıştık. Bu kapansa bir başkası açılacak bir şey değişmeyecek… Yasaklı konu yapamayız sürekli konuşuldu herkes gelişmeleri merak ediyor bildiği varsa aktarıyor. Yanlışsa yanlış olduğunu belirtebilirsiniz. Şahıslarına bir iftira bir hakaret eden olursa bildirin biz gerekeni yaparız zaten. Post aktif olmasın istiyorsanız daha fazla yorum yapmama özgürlüğüne sahipsiniz. @Mazikeen
Sstseniyerleryerler Bahsedilen insta yorumlarını bulamadım. Tehdit var diyorsunuz ve hala başka işler peşinde koşuyorsunus. Siz sosyal medyadan tehdit edilirken birde ECE’yi düşünün.