Mmdr pivpivpivahmedmuhsin ya aralarından bir tanesi bile mi üzülmez o bebeğe ya kalpleri kararmış resmen
TospikEmir Akrabaları şaka gibi nasıl sabunuyorlar Bebek ölmüş annenin hayatı kararmış bunlar insan değill
minniks Mmdr bende aynen oyle dusundum evlat acısıyla yanarken bide bu yobazlarla ugrasıyo Allah peygamber sabrı versin
_xAzrax_ isufumveben tövbe yarabbim ya öyle diyenler inşallah cerenin yaşadığının bin mislini yaşarlar da ruh sağlıkları iyi olur
melegim71 isufumveben sanki kadın öldürmüş gibi bu nasil bi savunma ya cidden ecemi gel öldürmüs demis öldürenin akli neredeymus neler gorecez duyacagiz cidden . Yaziliyor ama umarim kızıda zora sokmayoz kizlar bide tehdit ederler nebilim ya
_xAzrax_ Show habere attım ekran görüntüsünü yalan yanlış haberler sunuyorlar katliamın üstünü ört bas ediyorlar dedim
Tombikdonerartikcokpahali alpaydin ben de bilmiyorum ki arama kısmına #yunusemreatak veya #AselİnciveCerenİçinAdaletİstiyoruz yaz
Berilsmom13 Kızlar instada yunusemreatak diye aratın paylaşan bütün gönderilere yazın herkes gerçekleri bilsin
Eailesi4 Biri yorumlarda eşine iftira atıp çocuk benden değil deyip katleden yunus yazmış Allah’ım daha neler okuyacağız 😭😭
Berilsmom13 lceLady onun hesabı değil canım haber sayfaları paylaşmış fotoğrafı var zaten instada aratınca çıkıyor hepsine yazın