Eailesi4 lceLady katil tüm Vezirköprü sayfalarında elim bir kaza sonucu vefat etti yazıyor ve cenaze namazı kılınacak bu aile de sağlıklı değil bunu görmüş olduk ahh Ecem ahh 😭
Eylul301023 Dondurmalikahve anlaşıp bir etiket yapalım herkes aynısını paylaşsın herkes farklı yazarsa olmaz
pivpivpivahmedmuhsin lceLady Bebek? Hadi anneyi karalamanızı anlarım (klasik erkek akrabası) da bebeğin ne suçu var? Bebeği niye yok sayıyorsunuz? Oraya gömmeyi biliyorsunuz ama. Madem yok sayıyorsunuz annesine teslim edin bebeği. Niye siz alıyorsunuz?
Eailesi4 pivpivpivahmedmuhsin bebekle ilgili hiç bir bilgi yok gömüldü mü ne yaptılar sadece o katılın cenazesi Allah’ım hiç mi üzülmediler ya hiç mi
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU pivpivpivahmedmuhsin ay çok haklısınız bu erkek tarafının da sürekli karşı tarafa suç bulması nefret ediyorum bu tiplemelerden ya asla toz kondurmuyorlar kendilerine. 4 aylık bir can melek olmuş daha ne saçmalıyor bunlar ya hepsini alıp duvardan duvara vurasım geldi artık
Eailesi4 sek_kahve o yorunlari paylaşımları gördükce o kadar üzüldüm ki gerçekten yazık ki ne yazık katili bile bağrına basan o yavrunun adını bile anmayan aile
Eailesi4 lceLady şu yorumlari görünce deli oluyorum yunus karıncayı bile incitmezdi suçlu kim o zaman Allah’ım keşke Ece den bir haber alsak 😭
tamamdedimyaa Eailesi4 bir yorumda da nerden biliyorsunuz onun vurduğunu ya gelip başkası yaptıysa demiş 🤦🏻♀️
Dondurmalikahve Anatotales Kıskançsa da bebeğini kaybetmeyi hak ediyor mu ya iğrençler midem bulanıyor bunu savunanlarin hiçbirini toprak kabul etmesin
smnbr pivpivpivahmedmuhsin Küçük bir bebek üzerinden niye polemik çıkarayım. Evet ileriki yaşlarda da olabilirdi ama neyse uzatmıcam Allah annesine sabırlar versin
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU DevosMom başlıcam ruh sağlığından aynısı onlara yapılsın bakalım bu kadar düşünecekler mi ruh sağlığını
Eailesi4 DevosMom nasıl yerinde olabilir bunu yazan sağlıklı biri mi evladı eşi tarafından öldürüldü eşi onu yaraladı kendini öldürdü akıllı bir insan yazabilir mi bunu iyi olması için duygularının alınmış olması gerekir o aile gibi
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Tombikdonerartikcokpahali # eklemeniz gerekiyor mesela #yunusemreatak #vahşet #katliam #aselinciiçinsusma gibi bir sürü # lazım
Eailesi4 TospikEmir bunlar nasıl kafalar ben anlamıyorum gerçekten bu insanlar ya müslüman değil ya sağlıklı değil
-Eraymoms- TospikEmir şerefisze bak ya bide mekanın cennet olsun demiş hiç toz kondurmuyorlar yaptığı cinayet ya katil karşısındaki Allah ateşini bol etsin inşallah yansın cayir cayir
agzimizintadikacmasin TospikEmir ayy asel incim babasına benziyormuş ay içim yandı valla Allah yavrularımızı korusun