MadamMommy Avesila Allah im yarabbim buna nasıl yürek dayanır kuzum benim nasıl dayanacaksin sen bu acıya Allah in belasi herif geberir inşallah ahhhhhhhh ahhhhhhh
Birprensessannesii sehpayacarpanserceparmak_ o kadarını bilmiyorum canım ablamla kendim konuşup detaylı öğrencem bende babamdan bu kadarını duydum
Denizkiziyiz Falafel aynı şeyi düşünüyorsan lütfen artık insanlara yazıp durma yok ailemde asker var yok tutmaz filan İtina ile insanlar ile hala astsubayın nöbet tutmayacağını tartışıyorsun yapma gözünü seveyim ya… Konu bumu kim tutarsa tutsun ,
Melodimm Dedikodi yapan kişiler ilk defa kadın olduğum için UTANIYORUM sizin yüzünüzden.Ama sizde o yok tabi.
GmzSnn merryleydi İnsanların özelini böyle yaymanız normal mi ? Bilinmesini istese kendi anlatırdı sayenizde bütün form öğrendi 🙂
egelsenkonuss Tubatgn Fakat yorumların her birini okuma gibi bir lüksümüz yok. Siz burada konunun ne olduğuna hakimsiniz değil mi. Şurada iki dedikodu duyacak diye yerli yersiz soru soran insanlar var. Diğer postlari okumazsnz okumayın ama bu annenin buraya gelip bu yorumları okuyunca ne hissedecegini hiçbirisi düşündü mü? Yazık yazık.
sek_kahve egelsenkonuss aynen konu basit bir konu da değil. Hastalıktan vefat etmiş bir bebek yok ortada. Cinayetten bahsediyoruz ve burayı aktif kullanmış olan bir anneden. Belki el alışkanlığı girecek yarın bir gün. Bunları görünce aa ne güzel beni düşünmüşler diyeceğini zannetmiyorum
hunilimomy egelsenkonuss Bunun önüne geçebilmek için gerekli uyarıları yaptik konuşulmaya devam edilmezse hiç bir problem olmayacak. Öncelikle empati yapsa herkes olay kapanıp gider tek tek yorum okuyamayız
SweetMom__ Ayy yeter ama bazılarınız midemi bulandırıyor ateş düştüğü yeri yakarmış ulan az edep az hasiyet hiç mi insan olamadınız.
egelsenkonuss sek_kahve kesinlikle. Amac dedikodu olsun bilgi akışı gelsin. Kadin kendi anlatmak isterse anlatır bize düşmez
Bal38 Ne kadar boş konuşan kaos çıkaran var ya biraz saygınız olsun burası şuan yeri zamanı değil edebinizle yorum yapıp güzel dileklerinizi söyleyin geçin ammada uzattınız.
NewMomm1 Arkadaşlar Ceren postlarını bildirebilir misiniz kaldırılsın gelirse bile gözü görmemiş olur her kafadan farklı ses çıkıyor çünkü şu an ben kendim post açmıştım herkes hastaneyi arıyor diye tepki göstermek için ama kendi postumu dahil bildirdim.
NewMomm1 NewMomm1 hatta duyarlı arkadaşlarımız varsa kendi postunu kendi bildirsin lütfen. Ben kendi postumu bildirdim hemen sildi arkadaşlar sağolsunlar.