mematiii Merhaba hanımlar 9 ay 9 günlük kızım ve kaç kilo arasında olması gerekiyor.Doktora sormayı unuttum da bilgisi olan yazabilir mi?
Ayserose Aa benim kızımda 9 ay 9 günlük şu an 😀 2.610 gr doğdu şu an 8.350 gr normal dedi doktor. Googleda persentil eğrisini açıp bakın ordan takip edin
Deletedmom_215 Ayserose ya oradan bakılıyorum %25 ama zayıf geliyor gözüme ve hiç yemek yemiyor napacagimi şaşırdım
Ayserose Deletedmom_215 hayır gayet normal yani doğum kilosunu baz almanız lazım bide bizimki minik doğdu 1 ay erken doğum yaptım zaten. Hiç kafama takmam şu kilo olayını
Ayserose mematiii iyide mantıken bu bebeğin doğum kilosu 3 olsaydı 3 kgdan almaya başlayacaktı? Ben artık anlamıyorum doktorları çokta dinlemiyorum açıkçası hepsini bir tane doktor var youtubeda her konuda videosu var çocuğumu ona göre büyütüyorum
mematiii Deletedmom_215 aa gerçekten mi vallaha zayıf gibi geldi ya için rahatladı teşekkür ederim ☺️
denizz_1222 mematiii evet her turlu denedim yemiyor 🥲 oglenler 1-2 kasik yiyor sabah aksam hic yemiyir