cherry_baby Kızlar yatak odasına giyinme odası ve duş yaptıracağım ama sizce iki ayrı kapı mı olsun sürgülü şekilde düşündüm ayrı olursa yoksa giyinme odasından mı duşa girilsin ? Hangisi daha mantıklı olur yardım lütfen ☺️
Bebekcino cherry_baby benim yatak odasından bir kapı ile giyinme odasına giyinme odasından da tekrar bir kapı ile ebeveyn wc ye açılıyor. Ama yeni ev yaptırıyorum orada yatak odası ile giyinme arasına kapı koymadım giyinme odasından wc ye koydum biraz odanın şekline göre karar verebilirsin
Sseymaakaraca Bence giyinme odası ayrı banyo ayrı olsun ben sevmiyorum giyinme odasından banyoya girilmesini diğer türlü daha hoş duruyo
cherry_baby Sseymaakaraca ya ben de kapı koyulan duvara başka bir şey koyayım duvarı öldürmeyeyşm diye düşündüm ama bilemedim
Belcim30 cherry_baby ayrı kapıları olsun bence ya rutubet olmaz mı o şekilde.. Zaten yapacaksan o zahmeti çekeceksin bir kapı takmak zor olmaz
Mnli cherry_baby duşta buhar oluyor kayınvalidemin birleşikti değiştirdiler ne kadar olmasa nemden etkileniyor hem mobilya hem kıyafetler
15022022 cherry_baby hayır öyle lükslerim olamadı lojman da oturdum hep 😂😂 banyo nemli bir yer giyim odasına açılmamalı kıyafetler küflenebilir nem kokar sürekli havalandırman lazım
cherry_baby 15022022 benim de hiç olmadı zorla borçla ev almıştık 5-6 ay oturduk depremde ağır hasar aldı ve yıkıldı. Şimdi de köye ev yaptıralım dedik kayınvalidemde kalıyoruz o zamandan beri. İşte ev yaptıralım dedik bakalım altından kalkabilirsek. Bir yandan da borçlar yığınla 😅
cherry_baby 15022022 ha bu arada şu an 3.yılım evliliğimde ve eşyalarım hep mahvoldu kırıklar çizikler vs vs :) lükslük bir hayatım yok yani :) ama çok şükür bu halimize 🥹
15022022 cherry_baby olsun borç ödenir gider canım zamanla borç yükünüz de azalır ileride iyiki yapmışız dersiniz sağlıklı sıhhatli günlerde oturun inşallah
cherry_baby 15022022 inşallah öyle deriz valla yaptırmayı düşünüyoruz ama aklımızda hep acabalar var gönlümüzdeki hayırlı olur inşallah🤲🏻🥹
15022022 cherry_baby olsun canım kötü niyetle demedim 🥰 sağ Salim kurtulmuşsunuz önemli olan o eşyanın yenisini almak kolay boşver önemli olan can sağlığı