gencmom_ OptimusPrime duş yaparken bile denizi görebiliyorsun aşırı yakın tatil için gitmenizi öneririm internetten bakarsanız daha net fotoğrafları vardır çogu kişi bilmiyor burayı yeni yeni yaygınlaştı
OptimusPrime gencmom_ Bakarım tabiki. Benim cocukluğum da adada geçti. Ama yarım ada diyebiliriz kara ile bağlantı vardı. Ben çok seviyorum aşırı. İki senedir üst üste Avşa adasına tatile gittim mesela orayı da çok beğeniyorum. İstanbul aAdalar ozellikle Heybeliada aşığım oralara. Ben ada insanıyım sen seversin,sevmezsin beni ilgilendirmez. 😂
pasaklisinkukuli Rosebelle hayaliniz okuyup bu hayattan kurtulcam dediğim hayat dışardan göründüğü gibi romantik değil köy hayatını bir hafta 10 gün severim fazlasına gerek yok
Rosebelle pasaklisinkukuli neden ama yaa bal mesela ayda bir şehire gitsek büyük alışveriş yapsak sebzemizi kendimiz yetiştirsek e hayvanlarda var
pasaklisinkukuli Rosebelle hahah kışın borular dınacak su olmayacak kar olursa yolöar kapancak kışlık odun yapacaksın evin sadce bir odası ısınacak inekler bakım isteyecek sürekli üstün başın tezek kokacak ev sürekli tozlu olacak evlerde karasinekler dolanacak misafirliğe düğüne vb gid2meyeceksin başka sehire çünkü hayvanlatın bakıma ihtiyacı olacak
gencmom_ OptimusPrime ben evi satmayı düşünüyorum miras kaldı maalesef ki sıkıldım artık istanbul seviyorum 🤣
Rosebelle pasaklisinkukuli ben zaten insanlardan uzak kalmayı tercih edenlerdenim ya nadir görüşürüm ailemle.bile. evet farkındayım çok zor bor hayat ama çokta güzel ya çok fazla hayvan olmasa mesela bize yetecek kadar hem sevmelik birazda. Bir kaç sebze bir kaç meyve öyle bahçeyi biciyim falan. Sağlam binsu sistemi yaparız bir de odun stoğu
pasaklisinkukuli Rosebelle hayalini kurdugun hayatı yaşarsın insallah brnim hayalım sahil kasabasında emeklilik
Menessasmom Rosebelle ben sizin yerinizde olsam biraz daha üstüne ekleyip çelik konteynir ev alırdım normal ev yaptırma masrafına gireceğinize çook güzelleri var hem daha az bir sürede teslim ediliyor hem deprem riski yok. Görünüşleride çok güzel oluyor
Rosebelle Menessasmom ya gerçekten elimdeki bütçeyle hatta daha az bütçe ile bile bu istediğim yaşamı kurabilir miyim?
Cicektebenimcicekligunlerde Rosebelle eşime dedim 300bine köyde ev olur mu diye çatısını yapamazsın o paraya dedi ciddi miydi acaba 🙈😂ekonomi bilgimi sorgular gibi ironik bir bıyık altı güldü 🤔 prefabrik olur heralde normal ev olmazmış demirin tonu çok pahalıymış doğruysa 🤷🏻🙂
Rosebelle Cicektebenimcicekligunlerde ay hiç bilmiyorum ki ama internette bakınca uygun fiyata köy evleri görüyorum acaba yanlış mı yazıyorlar
Tatlican Cicektebenimcicekligunlerde Bizim koyde annemin komşusu boş arsayı 6milyona satıyor her köyü bilemem ama annemin koyunden almak hayal keske 300bine olsada anneme yakin biz alsak
Menessasmom Rosebelle yok elinizdeki bence yetersiz şuanki şartlara bakınca ☹️ Ama üstüne biraz ekleyip ulaşabilirsiniz hayalinize neden olmasın ama hem arsa hem ev için aynı şeyi söyleyemicem tabi arsalar evlerdende pahalı 🥴
tosbiksmoms Rosebelle açıkçası bende seviyorum hayvanlara bakamam ama, ilçeye de çok yakın olsa,böyle 2 katlı birde en üstte terası olsa evin etrafı yüksek duvarla çevrili olcak,kenarlarında ağaçlar,güller,çiçekler falan ayy çok güzel.
Ballilokmam11 Rosebelle benim evim müstakil ama hayvan felan hiç bekleyemem kaldı ki bir yeşillik edeyim desem o bile yok her yeri çim yapti kocam sagolsun😂ama sizin dediğiniz rakama Türkiye şartlarında çok zor
Rosebelle Ballilokmam11 yaaa çok şanslısınız bahçenin küçük bı köşesine ekip biçin hem sağlıklı hem hobi ne güzel . Ben o bütçeyi koydum çünkü internet üzerinden fiyatlara baktım bir sürü köy evi gördüm o fiyat civarında
Cicektebenimcicekligunlerde Rosebelle arsalar 500den başliyor.Belki çok ücra yola uzak elektrik yol su sorunu olan köylerde uygundur.