Guzelanne6 merhaba 2-3 aylık hamileyken bi gün sabaha karsı sağ tarafımda bi ağrıyla uyandım. Salona gittim uzandım. Ağrı gitgide artıyordu. Bi saat falan dayanabildim. Sonra özel takipli olduğumuz hastaneye gittik. Doktorumuz bebeğe baktı sorun yoktu. Sonra işte diğer doktorlara yönlendirdi. Ultrasonla apandıste falan bakıldı. Mr girdim. Cerrah hemen alınması gerektiğini büyüdüğünü vs söyledi. 3-4 doktor aynı anda baktılar yani o dercee. Sabahın köründe gittik hastaneye aksam aç susuz hala oralarda bişeyler çektiriyorduk. Hamile olduğum için ameliyatı kabuletmedik tabiki. Düşünmek istedim eve gelip. Ama oradaki doktorlar aciliyetini falan söylediler. Cerrah cok kolay olduğunu bebeğe zarar gelmeyeceğini falan anlattı. Sonra yengemin doğum doktoru vardı prof. Onu önerdiler bi konuşalım görüşelim diye. Meğersem taş düşürmüşüm ve bu çıkan sonuçlarda da apaçık brlliymiş ancak o hastane zorla ameliyata ikna etmeye calısıyorlardı. Doktor 2-3 gün boyunca bi serum hazırlayıp taktı bol bol su içmem gerektiğini söyledi. 3-4 litre içiyordum. Bu şekilde geçti gitti. Sonra prof olan doktora devam ettik ve doktorun nekadar önemli olduğunu anlamış olduk. Diğer hastanede bilindik bi hastane yaniii. Demek istediğim tek doktora gözükmeyin.