Metehand Merhaba görsel nasıl paylaşılıyor bilmiyorum ama isterseniz görsel atarım 21 numara lacivert vicco sitesinde 600tlydi aldım ama küçük almışım giydiremedim almak isteyen varsa satmak istiyorum havaleyle 350ye bırakırım uygulamada çok kesinti oluyor
tomvejerry Metehand kaç aylık bebeğinize küçük geldi merak ettim bende almak istiyorum de bir türlü mezura alıp ölçemedim
gmzkbr İlk ayakkabısı olacak ayağı kaç numara bilmiyorum 🤭 iç tabanı çıkarılabilirse kaç cm olduğunu öğrenebilir miyim
Metehand gmzkbr tabanı çıkmıyor da ikinci görselde CM yazan yerin altında 13 yazıyor 13cm sanırım tabanı 😊 bende de metre yok o yüzden ölçemedim küçük almışım giydiremedim 😂
Metehand tomvejerry oğlum 9 aylık ama önde giden bir bebek ayaklarda tombul o yüzden olmadı kıyafetlerde 2 yaş alıyordum ayakkabıda da öyle yapmam lazımdı düşünemedim
Metehand gmzkbr evet bizimde öyle geçen ay 20 numara giydiriyodum oluyordu bu ay 21 olmadı bende anlamadım siz ölçebilirseniz ayak tabanını ölçün en doğrusu böyle olur internetten de baktım ayakkabının tabanı 13cm 😊