Duygusaljelibon_ Userabcd87 en korktuğum olay .. ben koltuklara oturmaya başladıktan sonra kapadım camları açmıyorum koltukları ordan aldırdım önlemlerimi aldım geçmiş olsun
ekimkizi_ Userabcd87 Ayy okurken yüreğim zıpladi resmen Allahım korumuş mutlaka sadaka verin,cocuk sevindirin Allahim bütün yavruları korusun🤲🏼
Der41 Userabcd87 camları açarsanız bile üstten açılıyorsa üsten açın çok üzüldüm geçmiş gitmiş size uzak olsun
Berraa_54 Userabcd87 allah korumuş ben de bi ara kapıyı açık bıraktım dalginligima gelmişti baktım merdivenden bir adım inmiş inerken demirlere tutunmuş burnunu vurdu o acıyla demiri bırakmadı biraksaydi merdivenden düşecekti ben de çok korkmuştum onu öyle görünce valla verilmiş sadakamiz varmış
Mmdr Userabcd87 ay çok korkunç birşey kesinlikle olmadığınız odanın penceresini kapısını açmayın , bir anlık donmemize bakıyor
Ftmabilalxx Userabcd87 aynısını yaşadım geldimki pencereye asılmıştı bakıyodu ayakları boşluktaydı çok kötü bi andı
Userabcd87 Ftmabilalxx aynı öyle yakaladım bende çok kötüydü hala etkisinden çıkamadım hep o an gözümün önünde nasıl titredim eşime de bi şey diyemedim
ahkalbimm Userabcd87 aynısını ben yaşadım. Ben asla gözümün görmediği camı açık bırakmam ya oğlumu gözüm görecek ya camı. Mutfaktayım balkonun camını açtım görüyorum açık olan kısmı oğlumda balkona çıktı. Neyse tut camları sür açık tarafa doğru oradan tabureye bas çok korkulukların oraya. Allahım dünya o an gitti benim için. Sessiz ve hızlı şekilde gidip aldım onu oradan seslenip korkutsam düşecek. Ömrümden ömür gitti resmen düşseydi ne yapardım ben rabbim korudu yavrumu. Taburenin üzerinde dursa ona da razıyım ama resmen Bi ayağı balkonun demirini üzerinde diğer ayağıyla balkonun mermerindeydi
Eglenogren Userabcd87 ay evet çok tehlikeli gerçekten üstten açılım var bizde ben hep öyle açıyorum. Allah korusun yavrularımızı bir şey olsa bir ömür yara 🙁
Poncikkkk Userabcd87 zaten kaşla göz arasında oluyor herşey rabbim çocuklarımızı korusun file tarzı şeyler var pencerelere öyle şeyler yaptırın Allah korusun havalar ısınıyor yine acık kalır pencere falan görmezseniz gecen bebeğimde acımış kapıyı kapı kapı diyor anlamadım ilk iyi ki kendisiyle gidip baktım o sırada bulaşıkları yıkıyordm kapı sesi duymadım yoksa bebeğim dışarı çıkacaktı
eslemoms_ Lütfen bu sekilde çocuğunuzu bırakıp herhangi bir işinizi yaparken yada bir saniyeliğine de olsa o yerden ayrılıyorsanız kapı pencere ne varsa kapatın özellikle de eviniz ikinci üçüncü kattaysa dikkat edin benim evim beşinci katta henüz taşınmadım şimdiden içimi korkular sarıyor olur da balkon kapısını camı açık unuturum diye:'( Allah bebeklerimizi korusun
Dhi Userabcd87 benzerini aşamıştık. ben mutfaktaydım,eşimle oğlum salonda cam açık. evde kimse yokken camı o şekilde açık bırakmam ama eşimin oğlumun yanında olduğuna güvendim. salona bi girdim eşim uyumuş oğlum sandalyeye çıkmış camın orda. 5. katta otuuyoruz beynimden vuruldum.ama son derece sakin bir şekilde oğlumu kokrutmadna yaına gittim indirdim ordan. bi an paniklese düşer öyle bi koumdaydı.. Eşimi parçalayacaktım. Allah korusun dikakt edelim ne olur ne olmaz. çok gçemiş olsun sizede..
Laydaren Userabcd87 Balkonuma bu tarz bir file yaptırdım. Pencerelerimde de sinekliklerim monteli, vidalarını sökmeden açılmıyor. Herkese tavsiye ediyorum, çocuklu her evde olması gerekiyor. Çok geçmiş olsun, Allahım korumuş.