Deletedmom_110 Domino 2. Daha kolay🤣 sanki mansallah aman misafir umduğunu değil bulduğunu yer Allah kabul etsin❣️
Domino Cicektebenimcicekligunlerde 2.menum.nasil yorumlar da yazdım bak bir kafam allak bullak ahahahah
muhammedinannesise Domino Tabi ki onlarda yani bi zahmet ses etmesinler misafür sonuçta 😅bde gayet de gzl bi menü
Domino Atlasligunler Ay şükür ağırladık misafirlerimi. Evet ikimizde yenge oluyoruz aşırı gülüyoruz o benim amcamla ben onun amcası ile evli. Çok tuhaf 🤣
Domino 15022022 düşündüm de 2.menuyu hep yapıyorum bu sefer değişiklik olsjn dedim 1. Menüyü yaptım ortaya da bol yeşillikler salata misss. Çok şükür 🤩
Domino ReisinKizi Ay ne bilim tanıdıklar yani millet demesin menü basit falan akrabayı hepimiz ondan detay verdim 🤣 şükür ağırladık misafirlerimizi. Ramazan da beraberlik gibisi yok ya tadını alıyor insan 🤩
Domino Cicektebenimcicekligunlerde ya sonradan düşündüm sürekli tavuk patates atıyorum fırına bu sefer değişiklik olsun dedim ve 1.menuyu yaptım herkes begendi şükür 😅