mry34 Kızlar 32 günlük bebeğim var sabah hafif ateşi yüksek çıktı hemen acile getirdik kan falan aldılar crp yüksek çıktı 15 gibi bi değer yatış verdiler ateş takibi yapacaklar yarın durumuna göre tedavi başlanacakmış , ödüm kopuyor ağlamaktan mahvoldum varmı yaşayan bu durumu
degersizbirhayat_1 mry34 çok geçmiş olsun daha küçükmüş nasıl enfeksiyon kaptı acaba eve gelen giden var mıydı temas ettiği birileri Korkulacak bişey yok bebeklerde çocuklarda her dönem oluyor benim oğlumun 60 lara çıkmıştı 1 yaşındayken korkmayın tedavisi yapılır
Cennetagaci mry34 ilk 3 ay ateş tehlikeli olduğu için gözlem amaçlı yatırmışlardır endişe etme. Bizde 2,5 aylıktık covid geçirdi bebeğim 3 gün hastanede yattık ateşi düşüp 24 saat ateşsiz geçirince çıkarıyorlar gönlünü ferah tut.
Papatyam__ mry34 Geçmiş olsun öncelikle 🙏🏻 kimseyle görüşmedik demişsiniz. Acaba anne baba enfeksiyon hastalığı geçirdi mi ? Bir de bebeğiniz sarılık geçirdi mi merak ettim. Eğer emiyorsa bol bol emzirin. Üzülmeyin mevsim geçişi hastalıklar tekrar artmaya başladı. Parka gittik ama korka korka yani sürekli hava değişiyor bazı çocuklar da gerçekten pis olabiliyor yani ama evde de olmuyor hep 🤷🏻♀️
sonbezbukucu bu saatten sonra yapabileceğiniz en iyi şey bayram dahil bebeğinizi hiçbir kalabalığa sokmamak. onların vücudu tazecik bırakın misafiri bizden bile mikrop kapabilirler. biz kızım doğduğunda ilk 3 ay babaanne dede dışında inanki kimseyi kabul etmedik. gönlü kırılanında canı bebeğimden önemli değil
mry34 Doğdu doğalı kimseyle görüşmedik , sadece yenidoğan muayeneleri için hastaneye gittik geldik o kadar,, ateşi kaç olursa riskli olur şuanlık 36 -37 arasında yükselmiyor