tultanhanim Laydaren Bu sayfa mı acaba 😅 Pahalılığı pek önemli değil açıkçası, çok uyguna var ama hemen kararıp çöp olacağına kullanabilmem önemli 😊 Beğendiğim bi kaç Model var instagram da ama güvenemedim
Laydaren tultanhanim evet bu sayfa 😊 henüz aldığım ürünlerde hiç sıkıntı yaşamadım. Giyiminden takısına aldım. Direk çelik yazanları tercih edin
Minel-inannesi ecemguner altin kullanirken yipranabiliyo, takilip kopabiliyo, kaybolabiliyo, satarken iscilikli oldugu için zarar ediyo o yuzden kullanmaya celik, yatirima gram ceyrek🤌
153s34 Pol34 hee anladm. Ya ben bi kere kendim icin btane kupe ariyordum. Sonra toptancilarin orayi gezeyim dedm. Neyse dur soraym bi yere dedm. Adam dediki en az 500 adet almaniz lazim 😳 tmam oldu abi iyi gunleer dedm icimden 😂 demekki her toptancida aynsi gecerli degl herhalde. Dediigniz gbiyse iyi yaa. Oyle dha makul ve mantkli yani
Pol34 153s34 ay yok hiç denk gelmedim ben öylesine 😂 genelde gittiğim yerler 1000-1500-2000 bin tl falan diyor arkadaşımla birlik olup aldıklarımız oluyor 😂
153s34 Pol34 ayy guzelms oyle yaa. Bende istiyordum bi ara satmayi da, iste kendim oyle denk gelnce vazgectm 😂 dolaptan mi satis yapiyorsunz siz
Pol34 153s34 yok ben takı satmıyorum kendime alıyorum kullanmak için. Satış için yurtdışıyla çalışıyorum bi de trendyolla
Tansukiz ecemguner uzun yıllardır kullanırım bana mı denk geldi bilmem hep de ucuz alırım 100-150 tllik şeyler kaynak noktalarından kopmadığı sürece hiç bir şey olmuyor valla sadece yüzük tavsiye etmem esneme payı hiç olmadığı için biz kaza olur ne bileyim ödem olur vs yüzüğü çıkaramazsınız bileklik kolye küpe kullanabilirsiniz stainless stell arması olan her Çelik uzun süre kullanılır öyle 600-700 tl verip de kazıklanmanıza gerek yok
annesininkuzusuu1 ecemguner Bende seviyorum fakat sahte ürünlere bünyem alerji gösteriyor çelikten öyle bir sıkıntı var mı bilmiyorum bir kaç sayfaya yazdım cevap vermedi sıkıntı olmazsa 50 tane alırım çok şık bence
Alerjikrinit ReisinKizi bilmem belki Burası toptancısıdır. Gerçekten de kaliteli yani banyoda falan çıkarmam aylarca k
Pol34 kirikkalp ya şimdi bir şey diyemem ben satmadım çok çelik satan var. Piyasası nasıldır bilmiyorum satışı etkileyen çok fazla şey var mesela dizilerde bi ürün popüler oluyor olduğu gibi almanız lazım boş vakit isteyen bir şey. Sezonun popüler ürünleri belli tarihlerde geliyor bi toptancı var sıra numarası falan alıyorsunuz bi gün önce. Ürünler gelince sabah 5te falan dükkan açıyorlar. O saatte kim gidecek demeyin şok olursunuz 😂 güzel fotoğraf çekiyorsanız bu 10-0 öne geçirir sizi. Takıda en önemli şey görsel bence. Çok bütçe de istemiyor her ürünler 1-2 alsanız 2 bin tlye 15-20 çeşit ürün olur elinizde.