Minigim38 Mrvaden hüma da Akif yılmaz çok memnun kaldım 1,5 sene olacak doğum yapalı 2. Çocuğu düşünecek olsam yine ona giderim
Aybarsmom_ Mrvaden memorial hastanesi Sayat abdullayeva kalabalık. Benim doktorum kendisi harika birisidir. 🤌🏻
Kayseri3858 Acı badem hastanesi cemal ünlü çok iyi bi doktor. Instagram adresi falan var bakabilirsin. Dogum ücretini bilmiyorum
sek_kahve Mrvaden merhaba doktorun adını hiç hatırlamıyorum şuan niyeyse ama ben şehir hastanesinde doğum yapmıştım. Çok memnun kalmıştım, gittiğim özel hastaneden kat kat iyiydi, temizdi
sek_kahve Mrvaden ay aman Allah’ım gerçekten mi? Çok geçmiş olsun 😓😓 Easaf38 Bu arkadaşın yorumunu görünce hatırladım, özelde Aynur hanıma takipliydim, ilgili bir doktordu, sorulara güzelce terslemeden cevap veriyordu
tiggerwinnie Mrvaden kesinlikle memorial sayat hanım tatlı dili. İlgisi gerçekten çok değerli bi doktor
1anne1mirac Mrvaden 28 bin normal doğum sendika indirimi varsa biraz daha düşüyor muayene ve doğum ücretide tek kötü yanı nstye ücret alıyorlar
Uykusuz-annee Mrvaden Hüma erşad batmaz riskli gebelik uzmanı kesinlikle tavsiye ederim 2 bebek kaybim var 3ncude ona gittim çok şükür sağlıkla kucağıma aldım çok bilgili çok iyi doktor mesajlara cevap verir geç dönmez oranın başhekimi ve hastaneyi kuranlardan diğer doktorlara göre muayene ücreti bı tık fazla ama riskli gebeliginiz varsa ona gidin mutlaka