Mrvaden Kayseri de önerebileceğiniz memmun kaldığınız kadın doğum doktoru söylermisniz özel hastanede
vehb10 Mrvaden Tekden hastanesinde gülcan hanım var orada doğum yapmıştım ben, Özlem hanımla ona çok iyi diyorlar düşünürsen
_Bihterziyagil_ Mrvaden Tekden de var özlem katırcı 9 ay boyunca ona kontorle gittim harika birisi bakabilirsiniz Instagram dan falan da
Minigim38 Mrvaden hüma da Akif yılmaz çok memnun kaldım 1,5 sene olacak doğum yapalı 2. Çocuğu düşünecek olsam yine ona giderim
Zahire38 Hüma hastanesi Akif yılmaz cnm benim kontrolm doğum hepsi i o yaptı çok memnunum gözüm kapalı giderim tek gecerim
Aybarsmom_ Mrvaden memorial hastanesi Sayat abdullayeva kalabalık. Benim doktorum kendisi harika birisidir. 🤌🏻
Kayseri3858 Acı badem hastanesi cemal ünlü çok iyi bi doktor. Instagram adresi falan var bakabilirsin. Dogum ücretini bilmiyorum
sek_kahve Mrvaden merhaba doktorun adını hiç hatırlamıyorum şuan niyeyse ama ben şehir hastanesinde doğum yapmıştım. Çok memnun kalmıştım, gittiğim özel hastaneden kat kat iyiydi, temizdi
sek_kahve Mrvaden ay aman Allah’ım gerçekten mi? Çok geçmiş olsun 😓😓 Easaf38 Bu arkadaşın yorumunu görünce hatırladım, özelde Aynur hanıma takipliydim, ilgili bir doktordu, sorulara güzelce terslemeden cevap veriyordu