aysuhamza 0112 ay hiç anlamam ama yakmak gerek sanırım öylemi yapıyolar çok geçmiş olsun nerde buldunuz
GlgnOlgun aysuhamza 0112 yakılmaz akan suya atılır diye biliyorum ama ne niyetle yazıldığında suya atılır bilmiyorum
0112 mstfakbratalha bebeğimi emzirmek içim uyandım kafamı bişi battı yastıkta yünlern içinde buldum kaynanam geçenlerde boynuna as diye eşime vermişti habersiz yastığa koymuş bide sanırım sinirli olmasın diye yaptırdım dedi ama hiç sevmem çok korktum
aysuhamza GlgnOlgun cinli evleri gezen adamları izliyodum bir zamanlar orda görmüştüm yok etmek için her zaman yaktıklarını
aysuhamza 0112 o 3 çizik olan kısımda resim yükle var oraya yüklüyorsunuz link veriyo o linki kopyalayıp yoruma yapıştırıyosunuz
0112 aysuhamza eşime muskayı verdi boynuna tak diye 2 hafta sonra kavga ettik hiç bişi yokken ilk defa ben seni boşucam dedi sonra ağladı öyle demek istemedim diye çok değişikti
aysuhamza 0112 bence çok acil yok edin onu eşinizide uyarın bu devirde muskamı kaldi devri geçtim dimimizde böyle bir şey yok bu daha ne ya kim bilir içindeki ne anlama geliyo ah şu eskiler yokmu
0112 aysuhamza aklı çıkar ayrılık konusunda eşimi uyarır öyle bişiyi duymayım seni silerim gelinimi üzme diye ama ters etki de yapıyo bazen bu muskalar neden yaptırırsın ki ya
aysuhamza 0112 ay ben bunu görsem korkudan bayılırdım şuna bak Allahım sen koru yarabbim elinde bicaklı aslan eşinizmi oluyo şimdi arkasında güneş doğuyor tövbe yarabbim keşke bir bilen anlayan gelse şuraya
GlgnOlgun 0112 tövbe tövbe… çok korkunç görünüyor. Direk görünce kötü enerji aldım.. mübarek Ramazan ayında Allahım korusun sizleri..
0112 0112 salakmisincemilee uyuyo eşim ben bebeğimi emzirmeye kalktım geri uyurken yüzüme bi sertlik gelince yastığı açınca buldum
0112 aysuhamza hep böyle şeyleri duydum bu zamana kadar küçükken komşumuzun kızı anlatırdı kaynanam koymuş yastıkta buldum diye kafama bişi batınca aklıma geldi içine elimi soktum buldum direk