DevosMom Adn44 arkadaşınız biraz abartmış olabilir. Çok fazla yırtığı olması lazım onun için hem içten hem dıştan ki o zaman bile o kadar olmuyor diye biliyorum.
Panda27 Adn44 Oğlum 4 kilo dogdu hem dış hem iç dikisim ,Oldu 6 kere çatala indim indim çıktm doktor çok diskisin olucak demişti,ama iç dış toplam 12 dikisim oldu yani buna bile baya dikis demisti doktor arkadaşınız abartmış sanirim
Meri-Mel Adn44 Ya sanki olmayacak bir durum gibi ya o ne kadar öyle eğer öyle ise halime şükrettim resmen kadına yazık ya Allah’ım sen koru 😥🤲🏻
GlgnOlgun Adn44 ay sanmıyorum ya benim oğlumun boynuna kordon dolanmıştı iki kere baya kestiler ama dikişimin çok olduğunu düşünmedim ilk bebeğimdekinden biraz fazlaydı sanıyorum. Yani o kadar dikiş sanmıyorum doktor mu demiş bu kadar diye çünkü kendi anlaması imkansız
Adn44 mstfakbratalha bende öyle düşünüyorum ilk defa öyle bişey duydum çünkü ilk eşime söylediğimde o bile oha sen sezeryan olduğun halde anca okadar dikişin vardır yoktur dedi
DevosMom Adn44 amacı zor olduğunu düşündürmek çok güçlü olduğunu düşündürmek vb olabilir. Değişik bir kafa yapıları oluyor inan çözemiyorum bunları
Adn44 GlgnOlgun doktor dedi diye söylüyo ama gayette iyi görünüyo ben hiç sanmıyorum böyle bir şey mümkün olamaz yani 45 demek komple orayı dikseler anca okadar olur yani baştan sona
GlgnOlgun Adn44 abartmayı seven bir arkadaş sanırım 😂 yani değilsede Allah kimseye 45 dikiş göstermesin ya rabbim 🤲🏻
Babygirll Adn44 benimde 33 tane vardı doktorum öyle demişti yırttım ıkınırken ama doğru mu bilmiyorum 🤷🏻♀️
miniktosbagam Mrvsmt2502 dikiişleriniz ne kadar sürdü süre olarak. Benim de çok dikişim vardı sayısını bilmiyorum ama tam 1 saat sürmüştü kaç dikişim var diye sorduğumda baya bi var demişlerdi o yüzden sizin süreyi merak ettim 😅
Mrvsmt2502 GlgnOlgun gerçekten çok kötüydü böyle olacağını bilsem sezaryen isterdim bebeğim 4 kiloya yakındı ilk doğum zorlanırsın diye direkt kesi attılar harici 2 yerden de yırtıldı ön tarafa doğru bile yırtıldı çok kötüydü çok
Babygirll Adn44 ewet olabilir bir durum bu çünkü sayöaya çalıştım ipin hareketlerinde 25den sonra uyuşukluk gitmeye başladı ağrım vardı unuttum o ara
alparslan1_ Adn44 insanların doğumda neler yaşadığını bilemeyiz gerçekten o kadar veya daha fazla dikişi olanlar oluyor emin olun, çünkü doktor bazen zorluyor yırtılan veya kesi atılan yerler oluyor dikiş de fazla oluyor. Iyi niyetli bakalım olaya biz :)))