subatmasali merhabalar 🫶🏻 öncelikle sabah erken kalkıyorsanız eger emzirin tabi emzirme bittikten sonra yarım saat gecicek tadim oyle yapılcak ve en önemliside saati 12-13 arası gibi ayarlayın hep cğnkü allah korusun alerjik bir reaksiyon yasarsanız gec bir saat olmadan doktoru ile görüşürsünüz bana doktorum saati cok baskılamıstı sakın gec saatlere bırakma, işe gidiceksen ilgilenemiceksende ek godaya geciş yapma demişti bos kaldığında basla demişti.her tadım 3 gün tadacak ve o sürecte asla baska bir tadım (sebze meyve vs) verilmicek.
1.gün yogurt mu verdiniz 2.gün yine yogurt 3.gün yoğurt verirken diger tadımı ekleyebilirsiniz eger bir alerjik reaksiyon olusmadı ise. He birde ilk gün 1 tatlı kasıgı, 2. Gün yarım cay bardagı ve 3.gün 1 cay bardak şeklinde ilerledik biz tadımlarda yine doktor tavsiyesi ile tabi.
Örnek 1.gün tadım patates buharda haslanmıs sekilde 1 tatlı kasıgı yedirdikten sonra ikinci gün artırıp yarım cay bardagına cıktım. 3.gün patatesi buharda pişirirken kabakta ekledim ve 3.gün patates bir cay bardagı kadar porsiyonlarken kabagı 1 tatlı kasıgı kadar icine ekledim he birde her tadıma organik soğuk sıkım zeytinyağ mutlaka ekleyin haslamaların üzerine kabızlık gibi sıkıntı olmasın. Daha sonra patates verildi bitti sıkıntı yok kabak eklemistik ya 2.gün devam ettik kabaga 3.kabak tadım gününde patates ve kabak buharda pişerken bu defa havuc tadımı başlıyor. Alerji olmayan her besine ilave ederek gideblirsin. Tek tattırabilirsin farklı birsey cıkarabilirsin mesela kabak patates havuc tattı skıntı olmadı ya corbasını yapabilirsin bunların artık icine sogan katarak sogan tadımı aradan cıkarırsın sogan tadıldı bitti yine 3 gün her şey daha az degi asla yumurta sarısı ile mücver yapabilirsin bebegine yumurta denenir hop 3 gün sonra tam buğday unu veya yulaf unu ekleyip bi karışım yapıp bunlarıda tatmıs olursunuz gibi hep üreterek gitmek lazım