Bebee bebekanne11 Senin renk kartelin maviyse hep ona bişey diyemeyiz canım erkek bebek renkli giyemez falan denilmedi 😅
Yeniannee23 @Beri_34 @Bugleminannesi28 @Atlasligunler @aslikls Ay vazgecmeme ramak kaldı 😁😁 bi bulamıyorum inanin koca adam gibi olsunda istemiyorum ama böyle herhangi birşeyde giydirmek istemiyorumm 😁
Beri_34 Yeniannee23 ahahshshs valah benım de oğlum var ona daha bayramlık almadım kızıma aldım ama🙊 erkek çocuğunu giydirmek zor gerçekten 😀
Bebee bebekanne11 Benim alışık olduğum bir durum değil. Hiç sevmem öyle düşünceleri isteyen istediği rengi giyer kız erkek fark etmeksizin
bebekanne11 Bebee bencede bende öyle düşünüyorum da siz öyle düşünüyorsunuz da demedim geneli öyle sanki 😊
Yeniannee23 @Beri_34 napcaz bilmem cigitten aldım bı takım çok güzel ama bedenini tam alamamisim çuval gibi oldu iadeyle uğraşmak istemedim e bunu alıyım dedim binada kız kıyafeti dediniz hadi bakalım bana kıyafet önerisi borçlusunuz 😁😁😁
bikupakahvee Yeniannee23 benim de kızımın Mavi renginde bir alt pijaması var giydirmemem lazım o zaman 🤣 erkek rengi ya hani 🙄 Renklerin cinsiyeti yokki herkes istediği gibi giyinsin,giydirsin🌸🌸
Yeniannee23 @bikupakahvee yoo ben asla renklere takilmıyorum ama bu kıyafet çoğu kişide kız kıyafetini andirmis o benim aklıma takıldı yoksa asla her bebek her rengi giyebilir ama erkek kıyafetleri daha çok çeşitlenmeli kızlarin şahane kıyafetleri var 😁