Bebee bebekanne11 Benim alışık olduğum bir durum değil. Hiç sevmem öyle düşünceleri isteyen istediği rengi giyer kız erkek fark etmeksizin
Beri_34 Yeniannee23 ahahshshs valah benım de oğlum var ona daha bayramlık almadım kızıma aldım ama🙊 erkek çocuğunu giydirmek zor gerçekten 😀
bebekanne11 Bebee bencede bende öyle düşünüyorum da siz öyle düşünüyorsunuz da demedim geneli öyle sanki 😊
Yeniannee23 @Beri_34 napcaz bilmem cigitten aldım bı takım çok güzel ama bedenini tam alamamisim çuval gibi oldu iadeyle uğraşmak istemedim e bunu alıyım dedim binada kız kıyafeti dediniz hadi bakalım bana kıyafet önerisi borçlusunuz 😁😁😁
bikupakahvee Yeniannee23 benim de kızımın Mavi renginde bir alt pijaması var giydirmemem lazım o zaman 🤣 erkek rengi ya hani 🙄 Renklerin cinsiyeti yokki herkes istediği gibi giyinsin,giydirsin🌸🌸
Yeniannee23 @bikupakahvee yoo ben asla renklere takilmıyorum ama bu kıyafet çoğu kişide kız kıyafetini andirmis o benim aklıma takıldı yoksa asla her bebek her rengi giyebilir ama erkek kıyafetleri daha çok çeşitlenmeli kızlarin şahane kıyafetleri var 😁