Gamzeeguneey Başına gelen var mı 35-40 gündür bu şekilde sürekli kaşınıyor kaşıdığım için morarıyor geçerken de çürümüş gibi bir iz bırakıyor sonrasında o iz tamamen kalıyor gitmediğim dermatolog kalmadı böcek ısırması dediler alerji dediler ürtiker stres ama bir türlü geçmiyor haftaya biyopsi alınacak o kadar çok bıktım ki kaşınmaktan bir yer geçiyor diğer yer başlıyor başına gelen var mı lütfen yardım edin kızlar vücudum mosmor geziyorum 10-15 tane vardır vücudumda şu an bunlardan tıbbi boyutundan ziyade kendimi tanıdığım bir kaç kişiye okuttum o da fayda etmedi
Prensesannesi38 Gamzeeguneey çok kaşımaktan mı oluyor böyle yoksa bu şekilde oluyor da siz bunu mu kaşıyorsunuz
Lightmoon Gamzeeguneey Zonaya benziyor aşırı stres ve üzüntüden olabiliyor. Bir yakınım olmuştu ama onun yüzünde ve kollarında vardı . İnşallah yine de öyle değildir sizinkisi çok geçmiş olsun
Veraninannesi23 Gamzeeguneey merhaba geçmiş olsun. Benzer bir durum yaşamıştım. Doktorlar bir şey bulamadı. En son alerji olabilir dediler allerset alerji ilacı kullanmıştım bir kaç güne tamamen geçmişti.
Gamzeeguneey Üste çıksın yaa lütfen hiç mi başına gelen duyan yoook biyopsi kötü çıkacak diye korkuyorum
Gamzeeguneey Ve şunu fark ettim memlekete gidip gelmiştim annemle bir tartışmamız oldu 3 gün sonra kendi evime geldim o günün akşamı başladı
Gamzeeguneey Prensesannesi38 öncesinde kırmızı bir benek çıkıyor ben fark etmeden kaşıyorum ilk çıktığın anlar çok fena kaşınıyor kaşıyıncada mos mor oluyor çürümüş gibi iz kalıyor sonrada
Prensesannesi38 Gamzeeguneey bişey mi ısırıyor acaba alerjide olabilir ama baya derin morluklar oluşuyor iz kalır bunlarda
Gamzeeguneey Prensesannesi38 evet bir sürü de krem kullanıyorum hiç mi fayda etmez biri anlamıyorum ya alerji testide yapmadılar benim anlamadığım yediğim bişey değil bence bunca yıl alerji yapmadı şimdi mi yaptı deterjan ev tozu desek hep aynı şeyler yapıyoruz
Gamzeeguneey Dimplesbaby zona daha minik minik su çiçeği görünümlü ağrılı oluyormuş dr zona değil demişti 😕
nurftma @Gamzeeguneey Geçmiş olsun yara yada sulu şekilde oldaydı zona derdim ama bu şekilde bilmiyorum. Deterjan kıyafet yakın zamanda bunlardan birini değiştirip yeni bişeye geçtiniz mi? Yada bi besin falan farkettiniz mi yeyince oluyor diye. Bunlar da olabilir sadece sinirsel bişeyde olabilir strese bağlı. Bi takip edin kullandığınız şeyleri.
Ezgiatlas1203 Uyuz olabilirmi? Bizde yeni atlattık bizimde böyle oluyordu önce kırmızı benek benek çıkıyor kaşımaktan morarıyor sonra geçiyor. 3 doktora gittik en son gittiğim doktor uyuz olduğunu anladı eczane karışımıyla kurtulduk. Aletle bakıyorlar öyle anlıyorlar bence bi sorun aletle baksınlar anlaşılır
Gamzeeguneey Ezgiatlas1203 yaa öylemi üç doktora özellikle sordum ama uyuz değil uyuz kabuklanma yapar dedi eczaneyemi sorayım aletli bakmasını
nurftma Stilex jel deneyin bide kaşıntıya karşı.Doktor yazmıştı bana alerji zamanında. Mustelanın da kaşıntıya çok iyi gelen bi kremi vardı ismini unuttum şuan bi eczaneye danışırsanız söyler size
Ezgiatlas1203 Gamzeeguneey valla herkeste kabuklanma olcak diye bişey yokki bende yoktu mesela. Anlayana kadar 4 ay çektim nalet kaşıntıyı. En çokta duş alırken kaşıntı artıyor sıcağı sevdikleri için duşta kaşıntın artıyormu ordan anlayabilirsin