tobesaved pembemor25 içinize sinmediyse bı erken gebelik testi alın o kesin sonuç verir ya da kan tahlili yaptirin
pembemor25 tobesaved ya o ilk testi bile o kadar zor yaptım ki korka korka ona inanmak istiyorum sadece
tobesaved pembemor25 ay siz bensiniz 😂 ama ben garantici bir insan olduğum için 4 tane aldım elimde şu an iki tane daha var pazartesi günü birini daha yapmayı düşünüyorum hatta pazartesi kan da vericem
Elfgrn pembemor25 Adet olmamissiniz bu sebeple vucud atamadığını akıntı olarak atıyor bende de çok oluyor o çözdüm artık ayda belirli dönemlerde o akıntım oluyor sonradan gidiyor. Şüpheli ilişki sonrası 20 günde net çıkardı olsaydı
pembemor25 tobesaved iyi siz test yapabiliyorsunuz ben onu bile zorla yaptım 🤣🤣 benim çok yüksek ihtimalle yok zaten ama kafayı yedim burda bütün yazanları okudum psikolojik olarak çok etkilendim korunduğu halde hamile kalan kişiler çok 🥲
tobesaved pembemor25 evet ben de burada yazanlardan dolayı çok gerginim üstelik ben Ella da kullandım Ella kullanıp hamile kaldım yazılarını okudukça nabzım fırlıyor
tobesaved KaynanaYiyen ahahaha😂😂 askim o günden beri yanına bile oturmuyorum fırsat vermemek için benim psikoloji düzenlene kadar yasakladım 😂
pembemor25 KaynanaYiyen valla eşim benden bi süre uzak dursun mümkünse bi defa ikişkiye rağmen kafayı yedim 🤣🤣🤣🤣🤣