Sev16 tobesaved bence bi tanesinde sadece silik çizgi var hiç sanmıyorum bence stres yapma adetinde gecikir
tobesaved Sev16 canım zaten 9 aydır adet olmuyorum yani doğumdan beri hiç olmadım doktora da gittim tarlusal vermişti bunu 6 gün kullan ilaç bittikten sonra 1 hafta içerisinde adet olursun demişti ilacı içtim biteli 2 ay oluyor hala olamadim
tobesaved Kizlar bu konuyla ilgili bir sürü post okudum kuruma çizgisi ise su damlatin çizgi gider kuruma değilse gitmez diyordu ben de su damlattim ve o belli belirsiz olan fotoğraftaki çizgi kayboldu ama pembe olan kısım duruyor yani pozitif olsaydı o silik çizgi de gitmezdi demi @Prenses21 @Sev16 @KuzeyinAnnesi03 @Mrvsmt2502 @Ballibademin_21
tobesaved Ballibademin_21 8 gün oldu bilmiyorum doğru sonuç mu acele mi ediyorum ama çok korkuyorum çünkü bir tane 9 aylık oğluşum var ve ikinciyi su an asla istemiyorum Allah’ım olmayanlara nasip etsin inşallah
muhammedinannesise tobesaved yni öğrenen var mı bilmiyorum ama kızlar bçyle kazayla olayını nasıl yapıyorsnz 3 yıldır ilşki yaşıyoruz ki korumasız ben.istiyorum eşim istemediği için geri çekilme ile korunuyoruz 😃hahah çok isterdim kaza demeyi ama o da olmuyor
tobesaved muhammedinannesise ben 9 ay önce doğum yaptım 2 kere 3 aylık iğnelerden vurundum o da beni çok etkiledi adet olamıyorum onun yüzündenmis doktorum öyle söyledi çünkü tahlillerim falan her şey temiz çıkmıştı ve bana vücudun dengesi yerine gelene kadar eşin korunsun sen hiçbir şey kullanma dedi 2 aydır prezervatifle korunuyorduk işte o gün prezervatif kaydı ve içime aktı hissettim ve çıkardığında hiçbir şey yoktu çünkü hepsi benim içimdeydi 😂
tobesaved tosbiksmoms hiçbir açıklama yapmadan lafı dolandirmadan şunu söylüyorsunuz ya okuyunca içime öyle ferahlık geliyor ki ❤️
tosbiksmoms tobesaved çünkü aynısı başıma geldi hiç regl olmamıştım ve prezervatif yırtıkmis, kızım 7 aylıktı test yaptim belli belirsiz çizgi vardı sonra kan da negatifi görmüştüm. Sonucunuzu merak ettim bize de yazın öğrenince.
pembemor25 Elfgrn ilişkiden 25 gün sonra normal test yaptım çıkmadı gebelik yoktur dimi? emziriyorum adet olmadım ilişkiden 20 gün sonra bi akıntı geldi peçeteye o yüzden endişeliyim
Elfgrn pembemor25 tek ilişki buysa sonrasında olmadıysa şimdiye idrar testine bile yansirdi yanı yoktur gebelik
tobesaved pembemor25 içinize sinmediyse bı erken gebelik testi alın o kesin sonuç verir ya da kan tahlili yaptirin
pembemor25 Elfgrn evet tek ilişki başka olmadı zaten onda da prezervatif vardı ama kanamanın devamı gelmeyince panik yaptım
Elfgrn pembemor25 Adet olmamissiniz bu sebeple vucud atamadığını akıntı olarak atıyor bende de çok oluyor o çözdüm artık ayda belirli dönemlerde o akıntım oluyor sonradan gidiyor. Şüpheli ilişki sonrası 20 günde net çıkardı olsaydı