ssgncy Canım bugün sünnet yaptırdık doktorumuz bunun olağan bir durum olduğunu söyledi kilo aldıkları içim yağ dokusundan o şekilde görünüyormuş Sakın endişe etme dedi çocuk cerrahımız
mombaby00 Bebeğim 8 aylık bizimde öyle 5 ayda sünnet yaptırmıştım doktor sorun olacak bişey olmadığını söyledi
Mikisss dorukalpinannesii 40 inin sabahı günü sünnətinin yaptirdiq şimdi 1yaşinda hala oyle içine kaçıyor.doktor pipisi buyunce içinden cikicak ve bu daha da içine girmeyecek söyledi😂
Hotic dorukalpinannesii bu normal ama öyle bırakmayın her seferinde geri sıyırma işlemi yapın ki yapışmasın. Yapışırsa yine bir işlem gerekebilir çünkü. Ben her açtığımda kantaron yağı damlatmıştım bir de.
melekortac @dorukalpinannesii 7 aylıkken sünnet olduk, oğlum 17 aylık. Hala pipisi içeri kaçık duruyor.. İşediği zaman falan kalkık oluyo ama çoğunlukla içeri gömülü. Çevremdede sünnet olan bebekler gördüm hepsi öyle, o yüzden normal diye düşünüyorum
dorukalpinannesii @"Hotic 10 gün hep kremle kantoranla yagladım hiç ileri geri yapmadım yara diye ama 10 gündür yagı kremi kestim bakıyorum içeri girmiş ittiriyor çıkarıyorum ama ilk başlarda yapmadım ileri geri birşey olmuşmudur acaba
dorukalpinannesii Ama kızlar komple kaçıyor sadece o idrar deligi görünüyor herkezinkimi öyle kaçıyor
ozgec dorukalpinannesii bızımde öyle gömük pipi denıyor doktor nornal ama 5-6 aya yağışır açılmazsa acıcaz dedı masaj yap hergun aç yapışmasınnn
dorukalpinannesii @ozgec ilk 15 gün korktum yapmadım ama şimdi yaparım nasıl olcak masaj yanlarından ittirip çıkarıyorum dışarı öylemi oluyor
ozgec dorukalpinannesii eve ıttırdıgınde cıkıcak bızımkı cıkıyodu başta bı ypıstı dahada cıkmıyo ıcıme sınmıyor hıc benımde ınsallah 2. Islem olmaz , ıttırdı sureklı bezı açtıkca yapışmasın krem surenler varmış onu bılmıyorum sadece