ipeklihayat Kızım 6 ay 25 günlük emziriyorum başım çok ağrıyor ve bende migren var parol içtim geçmedi arveles içsem bi şey olur mu içen var mı? Kimi doktor içebilirsin diyor kimisi içmeyin diyor şaşırdım ben de
MnkKrtl ipeklihayat ben emzirirken parol dışında başka ilaç vermiyordu hiç bi doktorum hatta bi keresinde aşırı karın ağrısı şikayetiyle acile gittim ozaman bile iğne vururuz ama 6 saat emzirmemen lazım sonrasında biposta sağıp atman lazım sonra emzirebilirsin demişlerdi
Niihhaann ipeklihayat benimde migrenim var ben arveles içiyorum doktorum izin veriyor bir sıkıntı yaşamadık
Cancanlar ipeklihayat benimde migrenim var buzu kalıbından çıkarıp ağrıyan yere buzla masaj yapıyorum ama ağrıyan yer soğuktan uyuşana kadar bırakmıyotum o şekilde geçiyor bi dene istersen
PamukPrensesannesii ipeklihayat Ben parol yerine dextiren içiyorum. 25mg paroldan daha iyi geliyor. Ama Arveles içtiğim de olmuştu 2-3 saat emzirmedim sadece.
okumuss Doktorum bana arvelesi sadece doğumdan sonraki bir hafta için vermişti. Ameliyat ağrıları için antibiyotikle birlikte kullanmıştım. Şu an hastalandığımda sadece parol veriyorlar.
uykucukedi ipeklihayat parolu kahve ile birlikte için çok etkili oluyor ben gebeligimdem beri öyle yapıyorum bende de migren var ne cektiginizi çok iyi anlıyorum