havuclumom mombaby00 kesinlikle çok daha basit bı işlem rahat olun, uyuyup uyanmış gibi oluyorsunuz kısa süreli bı narkoz süreci oluyor zaten
mombaby00 havuclumom çok teşşekür ederim lütfen bana dua eder misiniz benimde çok kolay geçsin lütfen
Aptalllarsizi mombaby00 özel de olmuştum 2 kez acı sızı olmuyor narkozdan uyanınca sersemlik vardı biraz herşey 2 saat içinde oldu bitti sonra normal hayata dönüyorsun
ensasilelf Hiç korkmayın bende resmen panik atağım vardır kafamda kurarım kurarım çok korkarım ameliyathaneye indiğimde korkup ağlamıştım ama gerçekten kendimizi korkutuyoruz hiç korkulcak birşey değil bende sezeryan oldum ikisi kesinlikle yanyana gelemez😂
mombaby00 ensasilelf bende aynı sizin gibiyim paniğim çok korkuyorum sezeryana girerken korkudan tansiyonum 18 e yükselmişti şuan bundan da çok korkuyorum uyanamazsam vs diye napıcam bilmiyorum lütfen banada dua eder misiniz çok kolay çok güzel geçsin lütfen 😭
smy17 mombaby00 geçmiş olsun şimdiden. Hiç korkacağınız bi işlem değil. Bi 15 dklık uyutuyorlar ama öyle entübeli falan değil bildiğiniz uyku hali ama hiçbir şey hissetmiyorsunuz uyandığınızda işlem bitmiş oluyor zaten. O gün hemen taburcu ediliyorsunuz ben iki gün adet sancısı gibi ağrı çekmiştim o kadar gerçekten basit bi işlem
mombaby00 smy17 çok teşekkür ederim inşallah benimde basit çok kolay olur nolur bana dua eder misiniz çok kolay olsun bitsin gitsin😭
mombaby00 Aptalllarsizi çok teşşekür ederim bende özelde olacağım inşallah dediğiniz gibi ağrısız acısız olur nolur bana dua eder misiniz 😭
musemma06 mombaby00 ben iki kez kürtaj oldum devlet hastanesinde girdiğimde de çıktığım da da saate baktım tam 25 dakika sürmüş narkozu zaten ona göre veriyorlar ben 25.dakika da kendim uyandım kalktığımda yatağımdaydım ondan sonra da zaten normal adet ağrısı oluyor oda bi ağrı kesiciyle geçiyor
mombaby00 musemma06 çok teşşekür ederim inşallah benimde çok kolay olur ben narkozdan dolayı uyanamazsam diye çok korkuyorum nolur bana dua eder misiniz benimkide çok kolay geçsin 😭😭🤲🏻