mombaby00 Arkadaşlar aranızda kürtaj olan var mı nasıl geçti çok zor bir işlemi acılımı nasıl oluyor olanlar bilgi verebilir misiniz lütfen
dygusalmom97 mombaby00 sağlık sebebiyle mi olacaksınız istenmeyen gebelik mi merak ettim geçmiş olsun 💐
havuclumom mombaby00 vakum yöntemiyle oldum. Kısa süreli bayilttilar 20-25 dk gibi bı sürede geri odaya geldim. 2-3 gün kadar bı ağrım oldu adet ağrısı gibi sonra geçti
One-life mombaby00 hiç korkmayın zaten narkoz veriyolar uyandığınızda herşey bitmiş oluyo bikaç saat sonra da taburcu oluyosunuz benim hiç ağrım olmadı gün sonuna kadar biraz halsizlik o kadar
dygusalmom97 mombaby00 imkanınız varsa özel hastanede olmanızı öneririm olmadım ama çevremde duyumlarım devlet hastanelerinde zor olduğu yönünde
mombaby00 havuclumom ben anesteziden çok korkuyorum geri ayılamazsam vs diye napıcam bilmiyorum çok korkuyorum nasıl olacak sezeryan doğum yaptım onun kadar ağrılı acılı bi işlem değildir heralde kaç haftalıktınız olduğunuzda
mombaby00 One-life ben narkozdan uyanamazsam diye çok korkuyorum korkudan kafayı yiyeceğim artık napıcam bilmiyorum
mombaby00 klcgillerer inşallah benimde öyle ağrısız acısız olur narkozdan çok korkuyorum uyanamazsam diye nolur dua edin bana çok kolay olsun
havuclumom mombaby00 kesinlikle çok daha basit bı işlem rahat olun, uyuyup uyanmış gibi oluyorsunuz kısa süreli bı narkoz süreci oluyor zaten
One-life mombaby00 çok uzun süren bi işlem değil herşeyine bakılıcak zaten uygun olmadığını düşünseler narkoz alamazsın endişelenme geçmiş olsun
klcgillerer mombaby00 yok canım zaten sadece küçük bir iğneyle bayılıyorlar umarım benimki gibi olur hiç bir şekilde canın yanmaz 🙏inan ki korkma psikolojik olarak hazır isen can hiç acımıyor buna kefilim