lceLady Anisa021121 Ben evde yapıyorum Kaşar peynir beyaz peynir ve etli Kendim fırında pişiriyorum Gerçekten harika oluyor Ispanak hiç denemedim
Anisa021121 Anisa021121 yarın ilk defa yiyecez yorumlarınızi gördüm mutlu oldum 😊içini ben hazırlicam evde fırına gonderecez
Anisa021121 lceLady bende eşimden duydum ilk defa o önerdi getirdi pazardan ıspanak yap pide yaptircaz dedi 😂
Emine_elis Anisa021121 çok güzel olur cnm yap bı gün yemeğinde olmuş olur yanına çorba fln . Afiyet olsun
Anisa021121 Emine_elis teşekkür ederim canım dört gözle yarını bekliyorum herkes çok güzel oluyor diyor
limonzeytinmom Anisa021121 valla ben sebzeciyim. Ispanak brokoli karnabahar kırmızı biber Maydonoz roka tere herşeyi severim 🤌🤌🤣
Liyosunannesi Anisa021121 biz soğanı kavurup ıspanağı güzel yıkayıp doğrayıp çiğden yaparız isteyen içine kıyma kavurur isteyen biraz peynir atar , sade soğanlada güzel olur. Deneyin bence beğenirsiniz
1Nisa1merve Anisa021121 soğan kıyma ıspanak ve baharat .kaynannam çok yapar ben pek sevmiyorum o ayrı .