Anisa021121 Yapan var mı acaba eşim illa içini yap fırıncıya götürcem yapsın diyir ıspanak sevmiyorum tadı nasıl olur hiç bilmiyorum
MinikKoalam11 Anisa021121 geyet güzel olur çok yaparım👍🏻 soğan kavurup üstüne ıspanağı koyup kavuruyorum tuz,biber çok az salça ekleyip karıştırıyorum kapalı pide yapıyorum çok lezzetli oluyor
Maka_Paka Anisa021121 mükemmel oluyor. Canım annem içine birazda beyaz peynir pitiklar ya da lor atar mükemmel oluyor
lceLady Anisa021121 Ben evde yapıyorum Kaşar peynir beyaz peynir ve etli Kendim fırında pişiriyorum Gerçekten harika oluyor Ispanak hiç denemedim
Anisa021121 Anisa021121 yarın ilk defa yiyecez yorumlarınızi gördüm mutlu oldum 😊içini ben hazırlicam evde fırına gonderecez
Anisa021121 lceLady bende eşimden duydum ilk defa o önerdi getirdi pazardan ıspanak yap pide yaptircaz dedi 😂
Emine_elis Anisa021121 çok güzel olur cnm yap bı gün yemeğinde olmuş olur yanına çorba fln . Afiyet olsun
Anisa021121 Emine_elis teşekkür ederim canım dört gözle yarını bekliyorum herkes çok güzel oluyor diyor
limonzeytinmom Anisa021121 valla ben sebzeciyim. Ispanak brokoli karnabahar kırmızı biber Maydonoz roka tere herşeyi severim 🤌🤌🤣