Melodimm ikievlat Bende çok kötü gecirdim hep bulantim oldu ilk aylar.Kaç haftalık bebis?Hep uzanmak isterdim bende ama gitmek gerekiyor♥️
ikievlat Melodimm çarşamba kontörle gitmiştim 15 haftalık dedi 🥰birde benim baş ağrım olduğu zaman böyle sabahtan akşama afedersin kusarım böyle bi lokma midemde kalırsa bin şükür hemen ağrı kesici alırım 🌸
Seymanur0707 ikievlat bulantı hapı kullanıyor musun medpamit-emedur tek geçerim bütün hamileliklerim bunlarla geçti
ikievlat Seymanur0707 bulantım hiç olmadı hep mide ekşimem oldu ondada şurup önermişlerdi buradaki arkadaşlar aldım hemen etkisini gördüm sağolsunlar benimki baş ağrısı yüzünden yani migren mi bilmiyorum 🥲
Seymanur0707 ikievlat anneminde migreni var tuttuğunda bulantısıda oluyor emedur kullandı simdi daha rahat ettiğini söylüyor zaten hamilelere bulantı için veriliyor doktorunuza söyleyin yazsın aç karına içiyorsunuz miss gibi
didemdeniz ikievlat mide yanmasında ve bulantısında bana en iyi gelen tuzlu çubuk kraker oldu deneye bilirsin geçmiş olsun
ikievlat Seymanur0707 Ağrı kesmede etkili galiba bu gidişimde inşallah unutmazsam söylerim teşekkür ederim 😍