symbg hayır asla kesinlikle öyle deil bana da öyle yaptılar kızım badem gozluydu die sağlık ocağındaki bı doktor down sendromlu test yaptır dedi inanmadım kalktım gittim sağlık ocagini değiştirdim oradaki başka bir doktor daha benziyor dedi test yaptın mı ben anlatmadım hani olayı da sonra ağlayarak ordan çıktım direk devlete gittim eşime bile anlatmadım olayı oraya gittim benziyor dedi genetik test yap dedi eve geldim şehir merkezine randevu aldım gittim genetik doktoruna doktor bana kahkaha ati hangi doktor yolladı adını ver helal olsun işinde baya basiriliymis sizi buraya göndermeye nie dedim kızın down sendromlu deil dedi eve git hayır test yapmak istiyorum için rahat olsun çevremde bana baya benzeten oldu konduramadim kızıma testi yaptım ve 3 ay sonra çıktı tahliler temiz çıktı o kız 1 yaşına glene kadar ben ne korkular yaşadım erkek kardeşimle down sendromluydu büyük bir ihtimale genetikte çıkar dedim Allah’a şükür temiz çıktı ve kızınız hiç benzemiyor Allah sana bağışlasın kalbinin ferahlamasi için genetige de götür yaptır testi inslh temiz çıkacak kızın kizimjn gözleri