Buket57 sezer2022 çok kısa olması da bence iyi değil🫠 siz bilirsiniz tabiki ama ben uzun olanlara bakıyorum almışken öyle alayım bari.
Betulsark Kızım bir ay sonra 1 yaşına girecek dedesi bundan aldı kendi bahçelerine 1 yasinda bile oynaya biliyor tamamen kendi kullanamasa bile aşırı derecede oyaliyor biraz daha sizin attığınızın tutma yerleri yok oyuzden zorlana bilir biraz
Eymeninannesiiiiiiiiii sezer2022 oğlum 25 aylık hala çok seviyor hava güzel oldumu direk bahçeye kaçıyoruz geçen yazdan beri severek kayıyor hava kapalıyken içeri bile aliyoruz 🌸🤗
Saresi sezer2022 kızım 1 yaşındayken aldık şimdi 3 yaşında kaldırdık artık küçük geldiği için ama çok kullandık çok oyalandı
aabbccd sezer2022 ben 13 14 aylıkken almıştım ozaman bile oynuyordu az az suan 28 aylık hala cok fazla oynuyor
Baharr_06 Benim oğlum 15 aylık letgodan aldim ben tertemiz cokda uygun fiyata denk geldi kaymasa bile çıkıyor oturuyor orda oyalaniyor
ikiprensannesi0 sezer2022 imkan varsa mutlaka alınmalı bende kaydirak salıncak felan var ilk çocuğum onlarla büyüdü 7 yaşında digeride nasipse onlarla büyücek
tubiiik_ sezer2022 bendekinin boyu boyle kucuk aldım 18 aylıkken aldım ilk zamanlar cok düştü suan 27 aylık tepesıne cıkıyor ters kaynıyor zıplıyor kaydıragı kaydırıp camlara tırmanıyor bende kaldırdım ben mutfakta yemek yaparken kaydırak ve kızımı yanlız bırakamıyorum tehlikeli kullanıyor kızım bi kız cocugu gibi hanım hanımcık kullanmıyor
sezer2022 tubiiik_ anladım canım çok tatlı görünüyor ama daha korunaklıları var, öyle bakayım parmaklıklı