Dokuzkasimbebesi temizledikten sonra 2. gün temiz 3. gün bu şekilde tekrar başlıyor . sizce bu konak mi nedir yoruldum ya 5 aydır bitmiyor
Bett1 Dokuzkasimbebesi biraz fazla yayılmış egzama gibi geldi bana. Dibinde sarılık varsa daha çok konak gibi oluyor bu biraz beyaz gubi dipleri. Bence doktora götürün önerdiği şekilde ilerleyin belki sizin bebeginize önereceği şampuan daha başka olabilir
defnemiraybebek Dokuzkasimbebesi bir cildiye doktoru görsün bence o ların öneri kremleri çocuk doktorlarına göre çok daha farklı oluyor
esmaguvercin Dokuzkasimbebesi Konak benim 5 aylık kızımda da var hatta kulağının arkasında da böyle kabuklanma gibi bir şey var kulağının içinde de var banyodan sonra bile yumuşamıyor en az 1 yaşında kendiliğinden geçer dediler
alperenmommm Konak mı nedir bilmiyorum ama bizim konak için doktor şampuan verdi çok faydasını gördük tavsiye ederim biraz pahalı 600 tl aldık
Dokuzkasimbebesi linaada0 siveno almiştim sırf bu yüzden etki etmedi doğal nemlendirici aldım olmadı iva natural
Dokuzkasimbebesi defnemiraybebek gidicez bakalım bana konaktan çok egzama gibi geldi ama tırnağımla kaldırıuorım pul gibi dökülüyor
fnyuy esmaguvercin kulak arkası egzama oluyor kuruluktan benim bildiğim kadarıyla bebek nemlendirici ile nemlendirin cildini bol bol doktorum öyle demişti.