dorukeskn Onu rahatsız eden bir şey vardır benim ufaklıkta böleydi diş süreci olabilir gaz olabilir olmaz demeyin oluyor alerji durumuna göz atın yada oda sıcaklığı etkileyebilir
Esinzhl dorukeskn bilemiyorum hepsine özen gösterdim ama anlayamıyorum nedir bu böyle. Sizinki ne zamana kadar devam etti
hatice4949 Esinzhl kızım iki buçuk yaşında hala sağa sola durmadan dönüyor bi saat boyunca devam ediyor gözü kapalı bir şekilde,artık yoruluyorumu ne sonra deliksiz uyuyur sabaha kadar
Esinzhl hatice4949 iki buçuk yaşında hala devam mı ediyor allah yardımcınız olsun😓 ben deliksiz uyuduğumuzu hiç hatırlamıyorum
hatice4949 Esinzhl ilk zamanlar çok rahatsız oluyordum elinden gelse yatagin içinden düşecekti şimdi sadece kafasını sağa sola götürüp getiriyor nasıl rahatsa öyle yatsın diyorum
VII-Kleopatra Esinzhl benim 11 aylık bebe de öyleydi taaa ki bir gün çok yorgana kadar, o kadar yorduk ki o gün resmen uyumadı bayıldı. Sabaha kadar neredeyse kımıldamamıştı. Acaba enerjisini mi atamıyor eskiye göre daha mı enerji yapan besinler yiyor 🤷🏼♀️
Esinzhl VII-Kleopatra bilmiyorum aslında bu da olabilir ya çok dışarı çıkamıyoruz evin içinde de sakin oyunlar oynuyoruz genelde. Bugün bi hışını çıkartıp deneyeyim bakalım 🤨
Meri-Mel Esinzhl Biz gaz mi ,dis mi stresi yasaya yaşaya 16 buçuk aylık olduk doktor gaz ommaz diyor dişte her gece mi ağrıyor neden huzursuz bilmiyorum 🥺
Esinzhl Meri-Mel inanın ben de çözemiyorum. Diş de olabilir çıkınca rahatlıyor iki üç güm sonra tekrar aynı. Gündüz uykusunu kısalttığımda rahatlamıştı artık o da kâr etmiyor. Sizinki nasıl uyugpr gündüz uzunsa bi deneyin derim
dorukeskn @“Esinzhl” 2 bucuk yaşına kadar devam etti şimdi şimdi iyiyiz sürekli uyanmasada bir kere iki kere kalkıyor
dorukeskn Sorunu bulman lazım ben buldum inek sütü alerjisi vardı gaz problemi çok çektik sıcaklığı sevmiyormuş meğer üsütnü örtmeyi vs bu tarz şeyleri çözdükçe düzene girecektir
Meri-Mel Esinzhl yok uzun değil yani 1.5 saat 12.ayijdan beri tek uyku yapıyor yani daha çok küçük 1.5-2 saat ancak uyuyor o da uzun değil ne bilim 😥
Esinzhl Meri-Mel aynen gündüz uykusu normalmiş. Gaz diş sıcaklık en önemli noktalar işte ben çözemedim ama inşallah bir an önce düzelirler 😢
Meri-Mel Esinzhl Ya ben artık huy olduğunu düşünüyorum şuan kalktı mesela oyun oynuyoruz yani içi çocuğun hareketli uyku sevmiyor doğduğundan beri böyle doktorlar gaz olmaz bu aylarda diyor yatarken sıcaklık düşürüyorum bunalmasin diye 22 yi gecmiyor oda ama ne bilim öyle saatlerce uykumuz hiç yok
Esinzhl Meri-Mel doğru bazı çocuklar uykuyu sevmez olduğu gibi kabul etmek işinizi kolaylaştırır vücudunuz alışmıştır buna umarım. ben 15 aydır perişanım inanın ki vücudum kaldırmıyor psikolojim zaten bitik. Uyanıp da oynamıyor benimki gözleri kapalı uyumak istiyor aslında ama bir şey engel oluyor
Meri-Mel Esinzhl Valla okuyorum üflüyorum nazara çok inanıyorum nazarda oluyorlar muhtemelen ama bir şekilde alıştım uykuyu çok seven bir insan değildim ama asla işlerim yetişmiyor bazen bu da beni ister istemez bazen stresli yapıyor 🥺