taa Ayyy yap kız en güzelini yap . Bnimde çok az kaldı ve telaş bastı . Hediyelik pasta elbise ev dekor ikramlık hiçbiri hazır değil
merveatlaseymen taa bnmde degil ama bayramdan sonra hazırlıcam 1.5ay var aslında daha bizim ama dedigim gibi erken Doğum yapıp odamı bile süsletemedim ya icimde ukte kaldı küvezden yanıma gelemedi falan en erken sekilde hazirlamak haber vermek istiyorum herkese🥰😍💛
merveatlaseymen Belcim30 olabilir evet evde güzel konsept Ayarlayarak resimli magnet güzel fikirmiş teşekkür ediyorum ❤️😊
Bugleminannesi28 merveatlaseymen benim kızımın Kasım sonuydu soğuk olduğu için evimde yaptım kendim organize ettim balonlardan renklerine kadar ve kendimiz aştık ayarladık hediyelik yaptırdım kutladık ve çok içime sindi ama eğer yaz bebeği olsaydı şuan yaz değil ama eğer hava sıcak olursa ben olsam dışarıda kutlardim dışarıda dediğim kafe vs değil yeşillik alanda orayı iki üç balon organize eder güzel birsey yapardım cıvıl cıvıl
Themom_ merveatlaseymen İçiniz de hiç bir şeyin kalmasına müsade etmeyin durumunuz el verdikce istediğiniz her şeyi yapın cunku bu günlerin geri dönüşü yok. Bizim de 1 aydan az kaldı ilk yaşımıza organizasyon bulamamıştım instagramdan baktıklarımın hepsi uçuk rakamlar istemişti 4 sene önce nişan organizasyonumu ve kızımın 40 mevlüdün de hediyelerini yapan yere gittim sağ olsun makul bir fiyata anlaştık sadece balonları ben alıcam zincir için şimdi pasta, elbise ve ikramlıklar kaldı. Ay pastacılarda şaşırmış 7 bin yazan oldu 20 kişilik pasta için. En sonunda kendim yapıcam o olacak🤪
merveatlaseymen Themom_ oooo maşallah o pasta fiyatı ne gerçekten inanmıyorum 😏 işin içine birde doğum günü nişan vs girince mcbur kılıyorlar 😞 evet inşallah bnde öyle düşünüyorum bidaha dönemiceğimiz zamanlar suan keşke dogdugu güne dönebilsem istiyorum mesela icimde hep kalıcak bu ömür boyu oğlumla hastanede yatarken bir poz olmayısı falan o yüzdende onunda ileride mutlu olcagı albümü olsun diye yapıcam hepsini🤓
Themom_ merveatlaseymen Benim de en büyük pişmanlığım doğum fotoğrafcısı ile anlaşmamak herkes telefonla cekti güya ama fotoğraflar neredeyse 1 yıl olacak bana ulaşmadı. Kızımla fotoğrafımız var hastanede ama öylesine yani benim ağzım bi tuhaf falan 🤓 Doğumhanede de ebe çekmişti ama dibimize kadar girip çektiği için yine yamuğum ve ağlamaktan burnum şişmiş 😮💨😅 Allah gönlümüzün istediğini yapmayı sağlıkla nasip etsin inşallah🫶
merveatlaseymen Themom_ aminn inşallah 🫶🏻🙏🏻 evet bende dogum fotoğrafcısı ile anlaşmıştım ama sözde tarih 1 ay sonraydı hatta dahada 1ayı geçik bir tarih düşünüyorduk hedaplamalara uymadı gecenin yarısı acil doguma girdim erken olunca herkes korku ve soktan sadecr o an saglıklı olmasını düşündük ben perişandım yamulmuştum🥹haber veren olmamıs kadın 1.5 ay sonra beni aradıgında artık oglumu sünnete götürüyordum şaşırmıstı oda 🥹😃 herşeyde vardır bir hayır
delirmeceler merveatlaseymen ikizlerim erken doğduğu için ilk yaş günleri özel olsun istedim büyükte bir organizasyon yaptım 50 kişilik mekan kiraladık gelenlere bebeklerin resimli magnetlerinden yaptırdım çocuklu olanlarada sevecekleri küçük süprizli kutulardan sadece mekan ücreti ödedim geri hepsini konsept balonlarına kadar kendim hazırladım yeneceklere kadar içinizde kalmasın en önemlisi anı bırakmak
Bir-prens-annesiii merveatlaseymen 10 Mart dı oğlumun doğum günü hediyelik yaptırmadım kalabalık da değildik zaten malzemeleri aldım kuzenlerimle beraber süsledik pasta yaptırdım oğlumun pantolonu ve gömleğinin rengi yine konseptin renkleriyle uyumluydu güzel oldu🌸
merveatlaseymen Bir-prens-annesiii ay cok hoş aşırı güzel görünüyor renk konusundada fikir olur bana kaydediyorum çok teşekkür ediyorum ☺️❤️
Bugleminannesi28 merveatlaseymen benim kızım Kasım sonu doğdu o zaman hava soğuk olduğu için evde yaptık 15 kişi ağırladım süsledim ettim. Hediyelik yaptırdım kıyafetine etrafa uygun. Çok çok güzel gündü herkes basılmıştı organizasyon mu tuttun demişti benim çok içime sindi inşallah seninde siner. Ama eğer yaz bebeği olsaydı direk dışarıda cafede değil yeşillik alanda güzel süsler orda kutlardim çok güzel olur