taa Belcim30 ya 4 tane aynı ya da iki iki olcak işte 😍 Bu arada eğitimden bir tık öncesi sağlığına yatırım . Sonra da eğitim için . İki sebeble . Böbrek hastası kızım ve üç ayda bir kontrolü oluyo ve inanılmaz paralar gidiyor 😢 bu bilezikten daha fazlası 😢
Deletedmom_98 taa Kız alt resim soldaki.Burma mı oluyor bilemedim. Altınla hiç alakam yok. En ince olanı hani. Parlak taşçıyım ben😂 O zaman tamam eğlenceli bir şey de alacaksanız harika😁
taa Deletedmom_98 evet o ikili burma yandaki üçlü burma oluyo 🥰 alcaz almaz olur muyuz 🥰 oyhcak iki ğç tane var istediğim onu alcaz
taa Melike_ikra benm kızımımda olöuyodu şimdi yeni yeni oluyo gibi babaö birsz büyük almış abimin ki tsm olıyo . Bende şimdi bileğine göre ölçüp alcam yarın 😍
taa Okuyanbiranne takılıyor tabi hatta ditek şahsen ben takıyordum . Okula gidene kadar bemm 6 bileziğm iki künyem ve kolyem vardı . O değil de onlara noldu yaaaa 😂😂😂😂😂 bi anneme sorim bak şimdi aklıma geldi gece gece 😂
taa Deletedmom_98 kız halası her gün oyuncK slıyor zzten sürekli arıyo bunu aldım şunu aldım . 😂😂😂😂 Merak etme o gün gene alırız bu bilezik zever benmki anası gibi 😂
taa pasaklisinkukuli ilk defa mu görüyorsunuzcidden 😂gösteriş için değil bebekte güzel duruyor benmde vardı bebekken okula gidene kadar
taa pasaklisinkukuli saçma mı geliyor. Şimdi k.v ya da görümcen bilezik alcak sana sen saçma geliyor diye istemicen mi mesela 😂😂😂😂
taa Belcim30 o zamam burma işemsiz zarar etmryen olur . Bi sorayım kuyumcuya . Aminn teşekkür ederim 🥰 geçemyen bir hastalık ama dualarla geçmeyen bişi yok belki geçer umudu hep var içimizde 🥰
pasaklisinkukuli taa dvet istemem annem bebegime künye yapmak istedi asla kabul etmedim kararlarımda net insanımdır
mematiii taa bence kalın olan ama bebeğe bileziğe ben karşıyım kızıma hem bizim hem annemin aldığını taktım hep yemeğe çalıştı taktığımda rahatsız oldu.Bizde onu bozdurup onun yerine ona altın hesabı açmaya karar verdik .
taa mematiii ne kadarlık bebeğiniz bizimki de künyesi var kolunda ilklerden ucunu yemeğe çaıştı ama sonra alıştı varlığına bakmıyor bile
taa pasaklisinkukuli yani açıkcası almak isteyen zaten alır verir takıp takmamak senin kararın olur .