Tatlican hunilimomm Nasl biryer bilemem ama fiyatları taaa sakaryaya geldi 😁pahali bir sehir deniliyor.Bizim devremulk var ama hic gitmeyi düşünmüyorum 🙈
NatashaRomanoff hunilimomm Nisan ortasında Bodrum’un suyu serin olur. Ama havuz daha ılık olur. Gündüzleri sıcak geçer ama geceler için hırka vs kendiniz içinde alın derim. Balayımızda Bodrumdaydık ağustos sıcağında bile su serin gelmişti bize.
Deletedmom104 Babakaderimizbuymus Haahahahhahahahahahaha Hahahahahahahahhahahhahaha Hahahahahhahahahahahhaha (nefes alıyim) Hahahahhahahahahahahaha Hahahahahhahahaha
hunilimomm betulggd daha ince şeyler alayım yanıma o zaman biz Didim istedik ama eşimin aklima girmişler bodrum daha iyi demişler iş yerinde 😂😂 gezilecek nereler var peki muhakkak çocukların gormesi gereken
civcivannesiii hunilimomm ben geçen sene Mayıs ortasında Antalyaya gittim ki Antalya Muğlaya göre dahada sıcak bir yer fakat daha yeni ısınıyordu havuz deniz giriliyordu ama yeterince sıcak değildi biz üşüdük biraz Muğlada görümcem yaşıyor Nisanda yerliler denize girmeye başlıyormuş ama onlar Hazirandan önce girmiyor soğuk diye Nisan ortası deniz ve havuz için soğuk diye düşünüyorum
maygirl hunilimomm hava ılık cok tatlı olur.ama aksamlari biras serinlik olablir mevsimlik bseyler alın..nisanda denize gorebilcegniz zannetmiyorum.cunku egenjn denizi Akdeniz gbi degil bayai soguk oluyor suyu.bn temmuzda ancak grebliyorum oda belli yerlerde ılık su cou yeri bayai soguk.
Hosgeldinbebekk betulggd Eylül ortasında soğumuş olur mı sizce. ? Gümüşlük e gideceğiz ilk kez biz de
Hellobello hunilimomm mutlaka kısa kollu şort vs alın, ben geçen hafta antalyadaydm hepimiz ısıtmalı açık havuza girdik, ben denize girdim. Bodrum daha serin olabilir tabi ama gündüz sıcaktır güneş yaktı hatta krem alın çocuklara☺️