hunilimomm helloobitchs bize değil kız git bı suya anlat aç çeşmeyi rahmetli annanem öyle derdi kötü rüyayı suya anlat aksın gitsin 😂
gulsen946_ helloobitchs kiz ablam tukurmussunde yani genede anlatma ya 😁öyle derler büyüklerimiz suya anlat suyaaa
Ucansupurge gulsen946_ ay evet bende ya kediyi merak öldürür derler ya o hesap 😂 görüyorum orda hassas etiketini gene de girip bakıyorum 😅
aselbusraasel helloobitchs az çok ilgilenirim rüya yorumlamaktan canım benim acil bi sadaka ver gördüğün rüya biraz kötü ben bile olurken kötü oldum yani rüyada et görmek ölüm derler kimseye anlatma iki rekat namaz kıl ve sadaka ver inşallah bir şey olmaz
helloobitchs aselbusraasel ahandaa şimdi korktummmm iki tane kesilecek adağım var halla kesmedim acaba omu ki ay kimse ölmesinn
Balyanak_19 aselbusraasel bende bu aralar sürekli rüya da kızımın ikizi olduğunu görüyorum nedendir acaba
aselbusraasel helloobitchs canım benim korkutmak için söylemedim sen adaklarını yaparsın inşallah en kısa sürede ama sen yinede sadaka ver azda olsa
mizginelif helloobitchs Adağın varsa bir an önce yerine getirmelisin. Korkutmak istemem ama Yerine getirilmeyen adak kaza ve belayı çağırır.
gencmom_ helloobitchs ya kız bende 2 gün önce rüya gördüm baya korktum dillendirmedim Sonra bugün temizlik yapim dedim yatağımda en dip köşede ekmek gördüm kızım yemiş yemiş ağzından oraya çıkarmış