Ebru-shn77 Ben de 4 aydan beri kullanıyorum 11 aylık oldu bir sorun yaşamadık ama bebekten bebeğe değişiyor olabilir
y_enianneyim Ebru-shn77 bizimde hiç böyle bir derdimiz yoktu demir ilacına başlayana kadar rahattı ama onu kullanmaya başladık ağlayarak uyuyor ağlayarak uyanıyor karnına dokundurtmuyor çok ıkınıyor
askbebegimmbenim y_enianneyim biz bestiron kullanıyoruz hiç bir sıkıntı yaşamadık ama aynı sorunu d.vitamininde yaşadık 3 4 çeşit kullandık hepsinde aynı sıkıntı gaz sancısı karnımı elletmiyo. Mecbur bıraktım
y_enianneyim askbebegimmbenim bende bırakayım dedim ama demir önemli ne yapacağım bilemedim 5 aylık kontrolünde doktora söyleyeceğim artık çok daha artarsa doktora gideceğim
y_enianneyim EbruBoluKaya Allah Allah bizde neden oldu acaba Kakasını 4 5 günde bir yapan bir bebek ondan mı acaba
Cizgilicorap y_enianneyim süt alerjisi varsa eğer sidefer in içinde süt aroması var o tetikliyor olabilir
Doruk20222 Ben ocean kullanıyorum bi kere denemek için sidefer verdim bir ay hiç memnun kalmadım dişlerini sararttı çocuğumun tadı da kötü zorla içirdim