glsm60ek semakutl merhaba bende 34 haftada doğum yaptım bebeklerimi kuvezdeler ilk 3 gün sütüm gelmedi sonra hipp emzirenler cayi aldim hurma yedim bol su içtim birde nar suyu içtim sık sık sagdim elektrik li makinayla çok şükür geldi sütüm sizede öneririm
bebekse glsm60ek semakutl Bol su içtim hoşaf içtim yeşillikli salata yedim, süt yoğurt sıcak duş masaj ve en önemlisi sağım yaptım sürekli
ogretmenhnm1 semakutl kuvezde mi suan bebeginiz. Benim bebegim de 30 haftalik doğdu 3 ay yoğunbakimda kaldi. elektrikli süt sagma makinasiyla sagdim görürdüm hastaneye. Bebegim çıkana kadar da devam ettim
semakutl ogretmenhnm1 evet bebeğim kuvezde ne kadar kalacak bilmiyoruz ve gidiyorum sürekli ama süt gelmediği için pek goturemiyorum
3kedili2bebekli semakutl boool su için hiç aksatmadan gece gündüz 3 saatte bir 15 dk bir göğüs 15 dk diğer göğüs sağım yapın bestlak damla da ise yarar, bir bebeğim 28 diğeri 37 gün kaldı stres yapmayın kendinizi üzmeyin bir an önce kavusursunuz inşallah
semakutl 3kedili2bebekli 2 saatte bir sağım yap dediler yapıyorum ama 1 çay kaşığı kadar anca çıkıyor oda gün boyunca inşallah biran önce gelir bebek toparlar kavuşuruz
glsm60ek semakutl onun pompayla ilgisi yok normaldede oluyo zaten benimde oldu hametan krem ve Madecassol merhem yazmıştı doktorum çok faydasını gördüm
ogretmenhnm1 semakutl elinle masaj yap sut yapan şeyler tuket. Dereotu kuru dut helva falan. Elinle de sağabilirsin. Ilk zamanlar gelmeyebilir benim bir çay kaşığı kadar gelmişti ilk sut istediklerinde pes etmedim sagma makinasiyla sagdim surekli. Bol su icmeyi unutma. İnşallah gelir sütün
3kedili2bebekli semakutl siz sağım yapmaya devam edin artacak sütünüz insallah merak etmeyin vücudunuza izin verin su an çok şaşkın kendini toparlayip adapte olacak hiç olmasa hiç gelmezdi
glsm60ek semakutl biraz sabredin illaki gelecek sürekli bunu düşünmeyin biraz rahatlayın gelir evladinizi size nasip eden Allah nasibini de vermiştir illaki gelir benimde başta gelmedi 1 hafta ama simid ikizlerime yetiyor
semakutl 3kedili2bebekli konudan bagimsiz kediler ile bebekleei nasıl alistirdin bizde de kedi var biraz korkuyoruz
semakutl ogretmenhnm1 bende öyle yapıyorum sürekli makine ile pompaliyorum kim ne dediyse aldım yaptım inşallah biran önce düzene girer
bebekse semakutl semakutl teşekkür ederim 🙏 şimdi 19 günlük olduk evdeyiz, rutin bir şekilde devam ediyoruz hayatımıza çok şükür bu günümüze ❣️👍🏻🙌🙂
3kedili2bebekli semakutl kendileri alıştılar basta onemsemediler görmezden geldiler şimdi baya samimiler
Annepre8- semakutl 2 Gun sonra sütüm geldi makinayla sağdım dolaba attım bir ay kaldı küvezde 22 günü entübe sorun varsa cevaplarım şu an yanımda